maanantai 14. marraskuuta 2011

Vitsicorner

Blondi meni lääkäriin ja valitti kaksi viikkoa kestänyttä flunssaansa, joka oli vienyt jo äänenkin. Lääkäri tutki, kuunteli stetoskoopilla ja totesi, että olipa hyvä kun tulit, niin saadaan "se" hoidettua pois. Iski käteen nipun reseptejä ja sanoi heippa. Blondi poistui vastaanotolta ja tajusi vasta sitten, ettei tullut kysyneeksi, mikä se "se" oli. Oli vaan tyytyväinen kun pääsi nopeasti pois ja ehti vielä lounaallekin ennen seuraavaa palaveria.

Nyt on minullakin kilon pussi lääkkeitä. Okolla kuurit jo onneksi loppuivat ja itse lupaan olla pistämättä hanttiin, kun lääkettä täytyy saada alas. Vaikka aika hyvin Okkokin lääkkeensä nieli. Niin ja mitään "siihen" tulee, veikkaan kyseessä olevan keuhkoputkentulehduksen. Ainakin kivut viittaisivat sellaiseen. Ääni on kyllä tosi ihana, työkaverikin totesi, että voisin laulaa huomenna kun meillä on erikoispäivä töissä ja kollegoita muualtakin Suomesta saapuu meidän iloksemme. Hyvä suunnitelma.

2 kommenttia:

  1. Heh, blondi! Samapa se mikä tauti on kyseessä, kunhan lääkkeet vain tepsivät. :) Täälläkin kurkku tuntuu karhealta... Saas nähdä saapuuko syysflunssa tännekin. Paranemisia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti Nirppu! Vielä ei lääkkeet tunnu tepsivän, mutta eiköhän ne aika pian ala. Toivottavasti säästytte taudilta! Me ollaan sairasteltu tässä koko syksyn ajan, aikuiset tosin vähemmän, ja ei ole kivaa.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!