torstai 24. marraskuuta 2011

No eihän me nyt ainakaan nukuta
Meillä ei ole nukuttu tälläkään viikolla. Olin maanantaina työpaikan illallisella, jossa juttelin asiasta britti-työkaverini kanssa (heh, juuri sopiva puheenaihe). Hän oli yhtä mieltä kanssani - se on karman laki, joka meitä nyt kiusaa. Mehän olimme niin ylpeitä, miten Okko alkoi nukkumaan ehjiä öitä jo ennen viiden kuukauden ikää ja sitten hän yllättäen lopettikin vuoden ja kuukauden kypsässä iässä. Työkaverini oli tehnyt saman virheen. Tarina ei kertonut, joko heillä oli päästy takaisin raiteilleen.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Kyllä nää mussut sit teineinä nukkuu, liikaakin...

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä se taas helpottaa..tullakseen takaisin ;)

  Meillä heräillään useamman kerran viikossa itkien ja huutaen. Tai kammetaan yhden maissa viereen, jolloin kukaan ei nuku enää hyvin. Päivällä puheisiin on tullut ' äiti miua pelottaa' ' möökö tulee, äiti pelasta'-jutut. Huokaus.

  Onneksi äiti pelastaa ja äiti nukkuu varapatjalla vieressä.

  Jaksuja!

  VastaaPoista
 3. Meillä yöt oli rikkonaisia siihen 1v 1kk asti, sitten oli hyvä pätkä ja n. 1v 7 kk (tms) yöt meni taas iiiiihan sekaisin. Mutta kyllä ne sitten taas parani. Kehitystä tapahtui vaan niin valtavassa vauhdissa ja pikkusisko oli tulossa, että tyttö ei malttanut itsekseen rauhoittua. Uskoa se vaatii, mutta kyllä ne yöt taas rauhoittuu.

  VastaaPoista
 4. Uuh, kiitoksia! :) Kyllä se tästä taas, on viikonloppu ja kaikkea :)

  VastaaPoista
 5. Jep, sama vika. Pienempänä posotettiin ihan mahtavia unia ja edelleenkin nukuttaa kyllä aamulla mutta annas olla mikä iltaraivotar meiltä löytyykään jos vilkaisee edes sänkyyn päin väärään aikaan. Huoh.

  VastaaPoista
 6. Toivotaan, että se on ohimenevää:/

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!