sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Lempilelut

Käyttää meidän lapsi housujakin. Vaan ei näköjään valokuvissa.
Tyyppi jäi asemalle vilkuttamaan.
Ensimmäiset kyselyt Okon joululahjatoiveista tulivat jo. Katsoin Okon leluvalikoimaa, joka on kasvanut jo melko suureksi ja mietin, millä Okko tykkää leikkiä. Okon suosikit ovat kosketinsoittimen ja kaikenlaisten autojen lisäksi Brion junaratasetti, Dublot, sekä uusi autorata (tai sellainen kouru, jota pitkin autoja voi lähettää). Luulenpa, ettei uusia leluja tässä kohtaa tarvita. Itse taidamme hankkia Okolle lisää Dubloja ja sellainen Brion pikkuhella olisi aika hauska - ainakin Okko on tykännyt niistä aina kun sellainen on kohdalle sattunut.

Muuten, se automäkirata oli sellainen, mitä isi haikaili Okolle. Ja sitten sellainen tulikin vastaan Lidlin mainoksessa. Sillä on leikitty nyt monta päivää ihan intona. Isi varsinkin.

2 kommenttia:

  1. Mä olen kuolannut noita Brion junaratavehkeitä myös! Ehkä vuosienkin ajan. Meillä ei ollut tuollaisia kotona lapsena, niin tokihan tahdon omalle pennulleni tuollaisen hankkia. Tosin Helmi kypsässä 5kk iässään ei ehkä IHAN VIELÄ osaisi arvostaa moisia klassikkovempaimia....

    Tiedän, että ainakin Leikisti.fi-lelukaupan valikoimassa on paljon juurikin noita oheistarvikkeita, ja jos jotain ei sieltä löydy, on niitä mahdollisuuksien mukaan erikoistilatakin. :)

    VastaaPoista
  2. No ei ollut mullakaan niitä, mutta Okolle halusin kovasti, sillä nuo vaikuttavat sellaisilta, mitkä ainakin säilyy pitkään ja varmaan ovat kiinnostavia kun niistä voi aina rakentaa erilaisia kokonaisuuksia. Me toivottiin noita Okolle synttärilahjaksi ja serkku antoi siihen päälle vielä kaikki omansa, joten Okolle tuli kerralla iso kasa tarvikkeita. On ne kyllä pidettyjä meilläkin, joten laittakaahan pukille toivetta tai sitten 1-v lahjaksi.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!