sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Lahja itselle, ei vaan investointi

Uten.Silo I. Kuva lainattu Vitralta
Päätin palkita itseni hyvästä työstä, kuten minulla on ollut tapana aina välillä. Ja koska olin himoinut tätä klassikkoa eteisemme sulostuttajaksi, päätyi se ostoskoriin Nestin verkkokaupassa. Sitten isi kommentoi, että sehän voisi olla koko perheen joululahja. Joten se siitä sitten tuli. Okkokin oli sitä mieltä, että hyvä lahja on. Saas nähdä, ehtiikö se jouluksi, sillä toimitusajaksi lupasivat 6-8 viikkoa. Tosin viimeksi, kun tilasin Nestistä kiikkutuolimme, tuli se ennätysnopeasti.

Muuten, Nest näyttää toimittavan ilmaiseksi. Ainakin eilen, kun tein tilauksen.

14 kommenttia:

 1. Ny se sitt tarttu mukaan :)
  Kiva joululahja!

  VastaaPoista
 2. Toi on ihana :) Joulukarkkeja vaan noihin lokeroihin ni hyvä tulee ;)

  VastaaPoista
 3. Heh, joo, ei sitten tullut enää jahkailtua sen enempää. Eteinen on oikeasti tylsän näköinen nykyiseltään, vaikka seinällä onkin kiva taulu. Tuon avulla eteiseen saadaan vähän mielenkiintoa.

  VastaaPoista
 4. Janica, olenkin jo miettinyt, mitä niihin lokeroihin laitetaan:D Jotain sievää ja värikästä. Ja jos ehtii jouluksi, sitten niitä nameja, tietysti:)

  VastaaPoista
 5. Eikä! Saako vähän kadehtia? Mistäköhän mä palkitsisin itseni..? Meillä taitaa kohta olla uusi eteinenkin, siihen tuo sopisi voi niin hienosti...

  VastaaPoista
 6. No niin, aina löytyy hyvä syy! Ja uusi eteinen on suorastaan loistava syy! Melkeinpä luulen, että joulun aikaan Nestille tulee jotain tarjouksia. Niin ainakin oli viime jouluna, kun tilasin sen kiikkutuolin. Nyt en vaan malttanut odottaa tarjouksia, mutta olihan ne postimaksut sentään ilmaiset.

  VastaaPoista
 7. Meillä on isä hankkinut tuollaisen joskus 70-luvulla ja se koristaa nyt vanhempien mökin keittiötä... joskus tekisi mieli napata se mukaan sieltä :D

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa, alkuperäiset versiot kaikista klassikoista ovat vielä parempia! Askartelet sinne keittiöön uuden version vaikka vanerista, viet mukanasi ja ehdotat vaihtoa;D

  VastaaPoista
 9. Kiki, tää ei oo enää todellista! Me voitais vaihtaa koteja ja oltais silti ihan kotonamme :) Mä nimittäin tein ihan saman jutun ja hommasin juurikin tuon saman Uten Silon Nestistä - ja juurikin vielä itseni palkitakseni :D Hyvä me!

  VastaaPoista
 10. Hehhee:D Toivotaan, että tilaus tulee pian! Eteinen kaipaa jo uutta ilmettä!

  VastaaPoista
 11. Investoin samanmoiseen ja Nest.uk:sta tilasin. Hermo meinas mennä kun toimitus oli 13 viikkoa!! Tulihan se Uten Silo kotiin, mutta voi sitä odotuksen tuskaa!

  VastaaPoista
 12. oho, aika pitkä toimitus! Minulla on tietty ruusuiset odotukset, sillä sitä kiikkutuolia odotettiin vain vähän aikaa. Saas nähdä, kun on kaikki joulukiireet nettikaupoillakin pian käsillä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!