sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Kiva lääkärisetäKäytimme tänään Okkoa Diacorilla, ihan varmuuden vuoksi. Paikallinen Diacor ei ollut auki, mutta Ison Omenan toimipiste pienen matkan päässä oli ja saimmekin sinne ajan heti aamupäiväksi. Eilen alkoi huolestuttamaan, kun Okko haroi korviaan koko ajan ja oli illalla kiukkuinen. Olimme ihan varmoja, että korvatulehdus oli uusiutunut.

Diacorilla ollut lääkärisetä oli ihan mahtava, sellainen lapsiystävällinen. Hän jaksoi esitellä laitteita Okolle moneen kertaan ennen niiden käyttöä ja korvalampulla valaistiin niin lääkärisedän, kuin Okonkin sormia. Okolla oli kaikki kunnossa ja korvat olivat ilmeisesti vain hieman likaiset. Heh.

PS: Okolla on ihan mahtava tapa hakea laatikosta lusikka ja mennä sen kanssa pöytään, kun hän näkee, että pöytää aletaan kattamaan, tai kun hänellä on yksinkertaisesti nälkä... Tuli vaan mieleen, kun keittiöstä kantautui asiaan sopivia ääniä.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että tuollaisia lääkäreitä on olemassa. :) Ja huippujuttu, että korvissa ei ollut tulehdusta! Mikäs ihastuttava kangas/juliste/kortti tuossa ensimmäisessä kuvassa on? Tahtoo!

    VastaaPoista
  2. No joo, se lääkäri oli kyllä mahtava tyyppi!

    Tuo on ihan vaan lahjapaperia! Ostin sen Papershopista jokunen kuukausi sitten. Ja Ikean kehykset, tietty:)

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!