perjantai 28. lokakuuta 2011

NappivalintaPäiväkodista soitettiin tänään puolilta päivin ja kerrottiin, että Okolla on hieman kuumetta. Voi poloista, oli kuulema väsähtänyt ulkoilun jälkeen ja hänet oli laitettu nukkumaan jo ennen ruokailua. Kun menin hakemaan Okkoa, oli hän kyllä hieman väsyneen oloinen, mutta oli kuitenkin syönyt.

Kotiin tullessa ajattelin Okon menevän päiväunille, mutta vielä mitä, mehän alettiin ajeluttamaan autoja ja muuta sellaista hauskaa. Jossain vaiheessa aloin laulamaan Okolle joskus lapsijumpassa kuulemaani loppulaulua. Okkohan ei ollut silloin edes syntynyt, kun sitä kuuntelin joka keskiviikko; odotin aina [aikuisten] tanssijumppaan pääsyä ja edellisen ryhmän loppulaulut kuuluivat pukkariin. Se soittorasialaulu olikin ihan napakymppi: tyyppi alkoi taputtamaan ja tekemään jumppaliikkeitä iloinen virne naamallaan! Hihii, mahtavaa! Äiti valkkasi oikean laulun, veikkaanpa, että sitä on vedetty tuolla päiväkodissa ja siihen on liitetty muun muassa sammakkohyppyjä. Sen lisäksi vedin tuttua tuiki tähtöstä, joka sekin näytti uppoavan.

Kun isi tuli kotiin, nukahti Okko lattialle veturinsa viereen. Kyllä se kuume kuitenkin verottaa noita voimia, mutta vajaan tunnin unien jälkeen Okko on taas täysi vauhti päällä. Seuraavaksi isi meinaa opastaa poikaansa pullanpyörityksen saloihin. Saas nähdä, mikä sotku se siitä syntyy.

7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista Okolle!

  Meidän lapset sairastaa samoihin aikoihin aina vissiin. Aada flunssassa, nenu valuu kun seula :(

  Pullan leipomisesta haluan kuulla lisää ja kuvat ois bonusta, uskon, että sotkulta ette välty :D

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 2. Voi pikku-Okkoa!!Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi Okkoa! toiv. vaan joku pikatauti.
  Meillä nousi tänään kuume ja neiti on ihan tillintallin. Ja tuo pieni herneenkokoinen kärsä vuotaa kuin vesihana. Vastahan me oltiin kipeitä!

  Mukavaa vkonloppua joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 4. Voi Okkoa, toivottavasti ei tule kunnolla kipeeksi!

  Me käytiin meidän pojan kanssa muskarissa ja siellä oli oletettavasti tuo sama soittorasia-laulu loppulauluna, mekin tykättiin siitä! :D

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos teille kaikille toivotuksista! Ja hyvää viikonloppua kaikille!

  Onneksi Okolla ei ainakaan vielä vuoda nenä, mutta joku ihme sen kuumeen taas nostatti. Pikaista paranemista Janican ja RL:n pienokaisille!

  Googletin sen laulun kun en sitä kokonaan muistanut ja sille löytyi paljon osumia. Taitaakin olla aika yleinen laulu:

  Suljen ihanan soittorasian,
  kierrän lauluni kippuraan.
  Muiston mukavan taskuun taputan,
  siihen saakka kun tavataan.
  Kiitän, kumarran, niiaan, vilkutan,
  pian taas yhdessä laulellaan.
  Tral-lal-la-la-laa, tral-lal-la-la-laa,
  tral-lal-la-la-lal-lal-lal-laa. Kiitos vaan!

  Niin ja pullia tehtiin äsken. Kuvasatoa tiedossa:D Okko koki myös pyöritellyt pullat palloina. Tsih.

  VastaaPoista
 6. Ihmeesti niillä pienillä on virtaa kipeänäkin, itsellä ei sitten ollenkaan, jos vähänkin sairastaa. Olispa yhtä huoleton kuin lapset konsanaan :)

  VastaaPoista
 7. No sanos muuta Minna-Leena! Tuolla olkkarissa se Okko touhottaa edelleen, isin kanssa. Oltiin jo menossa nukkumaan, mutta vaippajutut keskeyttivät nukkumaanmenoprosessin:) Jos sitä kokeilisi kohta uudelleen.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!