maanantai 24. lokakuuta 2011

[Luukku]kirjat

Yhdistä palaset ja kirjat

Okko se tykkää kirjoista niin paljon, että lukemista pitää jo hieman rajoittaa. Nyt nimittäin kävi ilmi, ettei puolitoistavuotiaalle vielä kannatakaan antaa noita tavalliselle paperille painettuja opuksia. Okon luukkukirjoja voi pian alkaa kutsumaan yksinkertaisemmin nimellä kirja, sillä luukut ovat vähenemään päin. Tai olisivat, jos Okko niihin vielä pääsisi käsiksi. Seuraavaksi vaan liimapuikko ja kirkas teippi kehiin ja Okolle lukuun pelkästään ne vähän jämerämmät kirjat.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta. :D Meillä luetaan ahkerasti juurikin noita Muumi-luukkukirjoja, mutta luukut on teipattu kiinni jo niin moneen kertaan, että katsoin parhaaksi laittaa ne hetkeksi jäähylle. Toisaalta kirjastosta kannetut Pupet näkyvät kokeneen saman kohtalon jonkun muun lapsosen käsissä: jopa siihen pisteeseen asti, ettei yhdessä kirjassa ollut ainuttakaan luukkua. Aika ankea luukkukirja se sellainen!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tutulta. :D Meillä luetaan ahkerasti juurikin noita Muumi-luukkukirjoja, mutta luukut on teipattu kiinni jo niin moneen kertaan, että katsoin parhaaksi laittaa ne hetkeksi jäähylle. Toisaalta kirjastosta kannetut Pupet näkyvät kokeneen saman kohtalon jonkun muun lapsosen käsissä: jopa siihen pisteeseen asti, ettei yhdessä kirjassa ollut ainuttakaan luukkua. Aika ankea luukkukirja se sellainen!

  VastaaPoista
 3. No jooh! Sellainen skraaaks-ääni vaan kuuluu kun kirjoja luetaan :D

  VastaaPoista
 4. Meillä nuo Muumi-luukkukirjat ovat nyt ihan valtava hitti, niitä pitäisi lukea kymmeniä kertoja päivässä. Neela aukoo riemuissaan Muumin ja Pikku Myyn piiloleikin luukkuja ja hihkuu "Eii! Eii! Eii!" xD Opittiin tänään uusi sanakin, "Pyy" eli Pikku Myy :P Aikaisemmin piti takavarikoida pari luukkukirjaa liian kovakouraisen käsittelyn takia, mutta nykyisin lukeminen alkaa onneksi olla jo vähän maltillisempaa.

  VastaaPoista
 5. Meillä kyllä myös vaaditaan niitä kirjoja sieltä hyllystä ihan koko ajan. Laitoin ne nyt pannaan hetkeksi, mutta otan ne pian esille ja kokeilen, joko niitä sitten osattaisiin lukea nätisti:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!