lauantai 15. lokakuuta 2011

Lauantai


Tänään ei olla tehty yhtään mitään erityistä ja sekös on ollut hauskaa. Isi tosin on ollut hellan ja työkoneen välissä, vääntäen välillä meiliä, välillä pullataikinaa. Me muut ollaan otettu melkeinpä rentoutumisen kannalta. Tai sen verran, mitä nyt Okko on malttanut pysähtyä ja mitä itse on 1-vuotiaan vauhtihirmun kanssa saanut rentoutua.

Okkoa klo 19 aikaan nukuttaessa meinasi käydä niin, että sänky kutsui jo äitiäkin. Nukahdinkin hetkeksi, mutta kun säpsähdin ja meinasin tipahtaa sängystä, ajattelin nyt vielä koota itseni ja viettää lauantaita. Hurjaa tämä meininki nykyisin. Tsih.

5 kommenttia:

 1. 1-vuotiaasta vauhtihirmusta tulikin mieleeni aika jolloin oli kaksi kertaa 1-vuotias vauhtihirmu :D. Ihana Okko!

  VastaaPoista
 2. Eihän sitä jaksas millään enää baareissa juosta ja olla pilkkuun asti :D Mä välil simahdan jo kun laitan neitiä päiväunille ja herään sit tosta sen matolta, heh.

  Ajat ovat tosiaan muuttuneet :)

  VastaaPoista
 3. Okko ihanainen on kyllä vauhdikas tapaus:D Ja niin se tosiaan on, ettei tulisi mieleenkään riekkua jossain yökausia:D Eihän sitä nyt hyvänen aika edes pysyisi hereillä!

  VastaaPoista
 4. On tullut itsekin nukahdettua "jokunen" kerta pojan viereen aikoinaan. Ja vielä siihen suurensuureen lastensänkyyn, tottakai.

  Mulle tulee ihan vauvakuume kun katson näitä Okon kuvia. Minäkin haluaisin pikkupojan! :)

  VastaaPoista
 5. Juu, kyllä se uni kutsuu niin helposti aina kun lapsikin menee nukkumaan. Tänään meillä on herätty taas jo klo 6, mutta en nyt sitten mennyt Okon viereen päiväunille, vaikka aamulla niin vannoinkin. Kiva tietysti istua hetken aikaa omissa oloissa.

  Hih, vauvakuume:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!