sunnuntai 2. lokakuuta 2011

[Ihanasti] rempallaan

Lamppu pääsi romahtamaan kannakkeestaan kun riekuttiin Okon kanssa. Pölypesä paljastui.

Vaihtelu virkistää, tuumasi käki kun kylkeä käänsi.

Nyt ei ehdi edes vaatteita pukea, pakko leikkii, juu know.

Joku on syönyt näkkäriä olkkarin maton päällä.
Meillä on sunnuntai aloitettu taas hyvissä ajoin. Okko-paralle tuli taas nuha viime yönä - jo kolmas hoitouran aikana ja mainittakoon, ettei nenä ole kuivunut kertaakaan ihan kunnolla. Räkää vaan on tullut enemmän tai vähemmän.

Tälle päivälle on luvassa muun muassa siivoamista, sillä eilinen otettiin huilailun kannalta. Pitää vain odottaa, että kello olisi tarpeeksi paljon, ennen kuin aloitan imuroimisen. Pyykki- ja tiskikoneet toki ovat laulaneet jo pitkään. Täytyy sanoa, että meidän koti on nyt epäkohtia täynnä ja imuria, sekä siivousliinaa pitää käyttää ihan jokaisessa nurkassa - myös valaisimien päällä, kuten kävi ilmi kun makkarin kattolamppu pääsi hieman heilumaan. No, se onkin imuroitu viimeksi ehkä kesällä (auts!).

Eilen kävimme Tapiolassa ajatuksena hankkia Okolle villapuku talveksi haalarin alle, sekä äidille piti saada jotain työvaatteita. Kaikkea löytyi ihan yllin kyllin, mutta reissun paras anti olivat uudet silmälasit, jotka sain nyt viimein tilattua. Minulle oli suositeltu Tapiolan Keopsia, mutta en edes muistanut asiaa kun bongasin kivan, pienen optikkoliikkeen ja kysäisin perheen miehiltä, jaksaisivatko he odottaa hetken. Liikehän oli täynnä aivan täydellisiä kehyksiä ja optikko oli selkeästi asiakkaan puolella. Tämä asiahan jäi minulta kesken kesällä kun sain hieman arveluttavaa palvelua eräässä suuressa optikkoliikkeessä. Siitä lannistuneena en sitten heti mennyt muualle. Optikko antoi minulle muutamat kauniit kehykset kokeiltaviksi ja ne täydelliset löytyivät jo ehkä viidentenä!

Okko alkoi hermostumaan kun lounasaikakin oli käsillä  ja totesin optikolle, että tulen kohta takaisin. Kävimme sitten Stockalla lounaalla (Okon eka ravintola-annos, heh) ja tulimme takaisin. Melkoinen sattuma, mutta joku toinen oli juuri valinnut ne samat kehykset! No, onneksi maahantuojalla oli kuulema niitä vielä saatavilla. Kehykset ovat Alain Miklin mallistosta ja maltan tuskin odottaa, että saan ne.

4 kommenttia:

 1. Lapsiperheen kodissa kyllä tahtoo aina olla asiat vähän rempallaan. Ainakin meillä on johtuen minun aika vähäisestä intohimosta siivoamiseen ja järjestelyyn. :)

  Mutta kaunista teillä silti on.

  VastaaPoista
 2. Niinhän se kyllä menee:) Ei tosiaan aina jaksa siivota.

  Ja kiitos, näytän tosin aika valikoivasti:D

  VastaaPoista
 3. Hahhhaaa, repesin ihan täysin tuolle käkijutulle. :D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!