lauantai 24. syyskuuta 2011

Vaatejuttuja


Kävimme tänään vihdoin ostamassa Okolle talvihaalarin. Viime vuonnahan olimme liikkeellä jo elokuussa, mutta tänä vuonna se on jotenkin vähän unohtunut. No eipä hätää, niitä oli edelleen saatavilla siellä, mistä sen ajattelimmekin hankkivamme - samasta paikasta kuin viime vuonnakin. Suunnistimme suoraan Sellon Polarn O. Pyretiin ja musta a-luokan haalari löytyi juuri oikeassa koossa. Okko jopa suostui sovittamaan sitä. Haalarin lisäksi popista lähti mukaan syyshanskat, sekä talvihattu ja -hanskat.

Ostin vähän aikaa sitten Okolle parit pitkät kalsarit. Viime talvena Okolla oli parit sukkahousut, joita käytettiin satunnaisesti. Ne olivat jotenkin epämiellyttävät käytössä ja koska itse en pidä sukkahousujen tunteesta iholla, arvelin kalsarien olevan kivemmat Okonkin iholle. Vaan kylläpä nauratti kun avasin toiset kalsarit paketistaan: niissä oli sepalus! Hehhee. Niissä toisissa (Black Horsen valmistamissa) ei ollut sepalusta - oli ehkä osattu miettiä käyttäjäkuntaa hieman tarkemmin.

10 kommenttia:

 1. :D joo ne pienten poikien sepalukset on ihan turhia ja on ne ihan turhia vielä 7-vuotiaallakin. Mä vaan mietin et kuka niitä aukkoja käyttää, eikö se oo jotenkin näppärämpää nykäistä housuja vähän alaspäin ja lorottaa kuin kaivella sepaluksen kautta :D. Mene ja tiedä näin naisena, mutta näin sitä kuvittelisi.

  VastaaPoista
 2. Hahahaa, olen itsekin miettinyt, onko ne aukot muka käytössä kenelläkään. Varsinkin sellaisissa alushousuissa, joissa sepalukset on vielä laitettu kiinni napeilla.

  VastaaPoista
 3. Ehkä ne kalsarit on naisten suunnittelemat, ja ilman parempaa tietoa tai omaa käyttökokemusta sepalus on sitten varulta laitettu.:)

  Komea on tuo haalari!

  VastaaPoista
 4. Miksi mie en koskaan oo töissä kun käytte? :-)
  Tuo puku on superkestävä!

  VastaaPoista
 5. Voihan se olla tietysti, että ne pienimmät koot ovat vain pienennetty versio isoista, jos pikkulapsille ei ole kaavoitettu erikseen.

  VastaaPoista
 6. Satu, olenkin aina popissa käydessä miettinyt, missä myymälässä mahdat olla töissä:) Pitää seuraavalla Sellon reissulla tulla uudelleen.

  VastaaPoista
 7. Hienon näköinen haalari!

  Mun sisarukset aina välillä muistuttaa siitä, kuinka pikkutyttönä katselin kuivuvaa pyykkiä ja kadehdin sitä, että "isällä on alushousuissakin tasku". Vähänpä tiesin silloin elämästä - ja sepaluksista..

  VastaaPoista
 8. Heh, mepä käytiin ihan samaisessa liikkeessä tänään hakemassa sama haalari punaisena :)

  VastaaPoista
 9. Hih, mahtavaa Onia! :) Pinja, hyvä valinta! Meillä oli viime talvena vihreä popin haalari. Olimme tyytyväisiä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!