torstai 22. syyskuuta 2011

Tarvikehamsteri


Viime lauantaina oli taas hauskaa omaa ohjelmaa, kun menimme Riikan kanssa Leimailutaivas-tapahtumaan. Onpa muuten kiva, kun kerrankin jotain houkuttelevaa järjestetään omilla kulmilla, eikä aina tarvitse lähteä vaikka Helsinkiin.

Edellisestä kerrasta oppineena varasin riittävästi käteistä mukaani ja voin kertoa, että koko budjetti meni. Hankin messuilta muun muassa nuo kolme reijitintä, joista yhdessä on palapelikuvio. Lisäksi hankin pinon korttipohjia, papereita, muutaman leimasimen, nauhoja ja pientä metallisälää korupuolelta. Ostin myös suvun prinsessalle korutarvikkeita jo hieman joulua ajatellen. Olipa kiva tapahtuma taas ja hyvää seuraa, mikäs sen parempaa. Nyt kun ehtisi vielä oikein kunnolla kokeilemaan noita.

4 kommenttia:

 1. Vitsi miten hauskoja reijittimiä. Kortti postauksia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Ja minä ostin vielä sellaista glossy-ainetta, joilla noihin saa kiillon! Pitääkin tehdä kortteja viikonloppuna ja laittaa esille!

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia! Olipas kiva, kun kävit blogissani. Sitä kautta löysin tänne sun ihanaan blogiisi! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti Marika! :) Ja ostoksiahan oli vaikka mitä, mutta niitä ei tullut kuvattua. Pitää kuvata sitten ne tuotokset, joita niillä teen.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!