sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Sunnuntai

Isi otti tämän kuvan. Pakko oli laittaa, kun oli niin hauska. Huomatkaa style kuolaliina kaulassa.

Lapsiperheen sunnuntaiohjelmaa: siivousta ja halpojen vaippojen perässä ajelua. Kaiken lisäksi shittarista oli loppuneet kaikki tarjous-Pampersit, mutta jakoivat sitten siellä lappusia, joilla halpoja vaippoja saa hakea ensi viikolla. Ei me yleensä olla niin kovasti tarjousten perässä, mutta hyvät vaippatarjoukset saavat käymään paikkakunnan omassa shittarissa aina tarpeen tullen.

Siivous, mitä siitä nyt voisi sanoa. Ainakin sen, että imuroin eilenkin, mutta tänä aamuna ruokapöydän alunen oli uudelleen ihan kamalassa sotkussa. Se on sellainen ikuinen sykli, mutta onpahan meillä imuri, jolla ne sotkut saa nopeasti pois.

Ai niin ja eilen oli kaksikin huojennuksen aihetta: Okolla ei ole reikää hampaassa ja hän osaa leikkiä ulkona. Okolla oli jotain mustaa hampaassa, jota en saanut harjattua pois. Olin ihan varma, että hänelle on jostain kumman syystä tullut reikä uunituoreeseen hampaaseen, vaikka olemme harjanneet hampaita kaksi kertaa päivässä. Isimies otti harjan käteen ja sai rapsutettua mustan pois. Ehkä se oli jokin marjansiemen, joka oli juuttunut kunnolla kiinni. Niin ja se ulkona leikkiminen oli sellainen asia, josta päiväkodissa huomautettiin perjantaina. Okko kun ei kuulema ollut halunnut juoksennella pihalla, vaan istui sylissä. Mietin, että ulkoiluajat ovat silloin kun Okkoa on väsynyt ja ennen tätä viikkoa oli hieman taukoa ulkona juoksentelussa kun Okko sairasteli, mutta hieman huolestuin kuitenkin. Tartuin eilen asiaan ja ulkoilimme Okon kanssa ihan olan takaa ja kas kummaa, hienostihan se Okko leikki; kiikkui ja ajelutti autoja pitkin pihaa. Täytyy aamulla mainita asiasta - ehkäpä he voisivat antaa Okolle jonkin auton ajelutettavaksi tai hänet voisi laittaa kiikkumaan. Että onneksi ei nyt tarvinnut huolestua - hampaiden tai ulkoilun takia.

7 kommenttia:

 1. Onpas hauskan näköinen pikkumies! :) Meillä on onneksi taas koira kotona, joka hoitaa kätevästi ruokapöydän alta imuroinnin. Joskin karvaa irtoaa ja hiekkaa kulkeutuu sisään niin, että ei se imuri suinkaan työttömäksi jäänyt.

  VastaaPoista
 2. Juuh, Okolla oli vauhti päällä:) Ne nelijalkaiset imurit ovat kyllä sangen käteviä :D Nuoleeko teidän karvakaveri myös lattiaa? Heh, ajattelin vain, kun niiden murujen lisäksi meillä on lattia aina myös ihan tahroilla.

  VastaaPoista
 3. Nelijalkaisia imureita pitää vaan ulkoiluttaa satoi tai paistoi ja ne voi olla aika kalliita ylläpitää :) Suosittelen silloin tällöin mopin käyttöä ;) Tääl samat tuskat: murua, tahraa jne. jatkuvasti!

  VastaaPoista
 4. Heh, moppi on joo hyvä:) Eikä ne nelijalkaiset taida hoitaa niitä sängynaluspölyjäkään, vaikka eihän sitä tiedä:D

  VastaaPoista
 5. Siivoaminen on loputonta. Itse viikonloppuna imuroin alakerran neljä kertaa n. neljän tunnin aikana! Pikkumies juoksentele etuovesta takapihan oven kautta ulos ja päinvastoin. ARG! No, ei ainakaan tekeminen loppunut leivonnan lisäksi.

  VastaaPoista
 6. Hehhee. Minuakin huvitti kun juutuin imuroimaan sitä samaa aluetta uudelleen ja uudelleen ja makkarit jäivät ihan ilman huomiota.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!