tiistai 13. syyskuuta 2011

Sadeaamu ja poutaisampi iltapäivä

Hmm, hyvää kiikkutuolia.

No jopas oli aamu tänään. Okko hieman kiukutteli, ensimmäinen äidin laittama paita päätyi räkäisenä pyykkikoriin ja muutenkin oli kiirus, vaikka heräsimme jo 5.30 aikoihin. Päiväkotiin oli erityinen kiire, sillä tänään oli kuvauspäivä. Kiirehdimme rattailla ja matkalla alkoi satamaan. Okolle sai onneksi rattaiden sadesuojan päälle, mutta itse otin sateen vastaan sellaisenaan. Okko sai hyvän tuulensa takaisin jo rattaissa kotoa lähtiessä, joten päiväkodillakaan ei tullut ongelmia, mutta äiti alkoi hiiltymään matkalla päiväkodilta junalle. Sade nimittäin vain yltyi ja aloin kastumaan yhä pahemmin. Kun pääsin junapysäkille, myöhästyin junasta noin minuutilla ja seuraava juna olikin peruttu. Koska olin jo ihan märkä, päätin lähteä kotiin vaihtamaan vaatteita.

Kotona otin käteeni hustenkuivaajan ja ihmettelin, miksi se kuulostaa jotenkin vaisulta. Katsoin tötteröön ja siellä näkyi pieni liekintapainen. No sitä rakkinetta ei sitten enää käytetä. Kuivailujen ja vaatteiden vaihdon jälkeen lähdin taas junalle. Junalta töihin kävellessä kastuin uudelleen, vaikka oli sateenvarjokin.

Okon päiväkotikuvaus oli mennyt hyvin, ainakin yksityiskuvien osalta. Ryhmäkuvassa oli taas sattunut tuttu työtapaturma: kuvaaja oli toistuvasti maininnut, että taas se vaalea poika nukahti. Tsih.

PS: Työpäivän jälkeen kävin ostamassa itselleni sadetakin ja uuden kuivaajan. Sievät kumpparitkin olivat hakusessa, mutta sellaisia ei vielä löytynyt. Sieviä kumppareita halajan, sillä nykyiset ovat enemmän navettamallia, kuin kaduilla juoksenteluun tarkoitettua.

2 kommenttia:

  1. :) ihana okko... väsyttävää puuhaa se kuvattava oleminen... :) -Elina-

    VastaaPoista
  2. Hihhii, niin on :) Ja kun lounastakaan ei oltu tarjoiltu ennen kuvausta.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!