lauantai 17. syyskuuta 2011

Pitäisiköhän tällaista edes näyttää

Voi itku mikä sotku.
Okolla on tapana mennä kaivelemaan isin sukka- ja äidin alushousulaatikkoa. Isin laarista kelpaa melkein mitkä vaan sukat, mutta äidin alushousuista valitaan aina nuo vanhat, vihreät Hello Kitty -housut. Tsih. Okko sitten kantaa niitä ympäriinsä kuin jotain sotasaalista.

Kuvassa Okolla on sotasaaliin lisäksi järkyttävä vaatevuori allaan. Meillä on kirpparikaman erittely menossa ja pikku-ukkeli päätti kaataa koko vuoren lattialle. Siinä oli sitten hyvä makoilla, sotasaalis kourassa.

10 kommenttia:

 1. Hassu Okko :D Meillä on Pyryllä tapana purkaa kaikki (ihan mitä vaan löytyy) kaapeista ja kasseista ulos. Mietinkin tänään että ehkä se on isiltä perittyä se purkaminen. Äiti siivoaa ja kasaa...

  VastaaPoista
 2. Meillä molemmat likat tykkää kaivella meidän vaatekaapilla - esikoisella on välissä mun sukkahousut kaulassa ja alushousut päässä, pienempi tyytyy venyttelemään ja mutustelemaan. :D

  VastaaPoista
 3. Aikamoinen sotasankari! Meillä tuntuu tuota isompaakin lasta houkuttavan vaatekasat, etenkin kun saan puhtaat pyykit viikattua mutta en vielä kaappiin. Harmi, että lapsi on ymmärtänyt alkaa sanomaan "Oho, ei äiti haittaa mitään!". Juu ei :)

  VastaaPoista
 4. Hehhee:D Arvelinkin, ettei tuo ominaisuus ole pelkästään meidän lapsen juttu. Heh. Meilläkin ne puhtaat menevät tosi usein lattialle, kun niitä ollaan viikkaamassa kaappiin. Niin ja niihin mennään kuolaamaan.

  VastaaPoista
 5. Tutulta kuulostaa :) Likaisia pyykkejä haetaan ympäri kodin lattioita. Kaapeista vedetään ties mitä mukaan ja sitten esim. isin kengät on kiva laittaa jalkaan :)

  VastaaPoista
 6. Hehhee, meilläkin eteisen kaappia tyhjennettiin kengistä yhteen aikaan ihan jatkuvasti.

  Janica, katsopas muutama postaus taaksepäin.

  VastaaPoista
 7. Täällä blogissasi onkin vaikka mitä ihanaa luettavaa ja katseltavaa!

  VastaaPoista
 8. Alkkarit löytyivät keittiöstä :D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!