torstai 8. syyskuuta 2011

Omia touhuja


Hurjaa ajatella, että meidän 1-vuotiaallakin on jo juttuja, joista me vanhemmat ei tiedetä mitään. Tokihan hoitotädit kertovat aina Okkoa hakiessa, mitä hoitopäivän aikana on puuhailtu, mutta eihän siinä tietysti käy ilmi kuin pieni osa päivästä. Ja eikä sitä nyt viitsi alkaa mitään tenttiä pitämään. Heh.

Alkuun hoitotädit laittoivat tekstiviestejä päivän mittaan ja antoivat siten rauhallisuuden tunnetta, kun esimerkiksi ne päiväunet huolettivat. Mutta hyvinhän se meidän pikkuinen on siellä tarhassa pärjännyt. Tällä viikolla on tosin väsy iskenyt ennen aikojaan useana päivänä ja tänään Okolle oli käynyt niin, että kun hän oli istunut odottamassa ruokaa paikoillaan, oli pää kopsahtanut pöytään - Okko oli siis nukahtanut. Ruokaa hän oli syönyt sitten vasta klo 13, kun oli herännyt. Voi toista. Se oli kyllä melkein arvatavissa, kun ukkeli nousi tänään jo kuudelta.

PS: Yleisön pyynnöstä ajattelin kuvata Okon uusia vermeitä, joita on tosiaan aika paljon. Hankintoja on tehty päiväkotia ja viileneviä säitä ajatellen. Mallimme ei tosin ollut yhteistyöhaluinen ja vaati cateringin aloittamista ennen photosession päättymistä, joten kuvaan sattuivat lähinnä vain nuo parit erikoisvaatteet; suurin osa vaatteista kun on puuvillaista peruspaitaa ja -housua. Niin ja mahtuuhan sitä mukaan kurapukuakin ja sellainen hieman paksumpi ulkoiluasu.

9 kommenttia:

 1. Ihanat noi tennarit!! Ja tykkään kyl noista farkkulappiksista :)

  VastaaPoista
 2. Mullekin kelpaisi tollaset tennarit, ni!

  Meidän L myös nukkui päiväkodissa ruokapöydässä monta vuotta. Söi ja nukkui samaan aikaan. Ja osasi unissaan erotella suusta vihreät pois sylkäisemällä! TAITOLAJI sanoisin :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia! Pian nähdään! :)

  VastaaPoista
 4. Juu, minäkin ottaisin tuollaiset tenskut :D Ei tainnut olla aikuisten kokoja noilla väreillä. Olisikin ollut hauska ostaa samanlaiset koko perheelle. Tsih.

  VastaaPoista
 5. Pöh, tämä kommentointi toimii ihan miten sattuu...


  Farkkulappiksia ei ole vielä testattu. Toivottavasti ovat mukavat päällä. Eilen Okolla oli kurapuku päällä ekaa kertaa ja sekin taisi olla aika hankala.

  Minna-Leena, on kyllä tosiaan ollut taitava lapsi teillä :D Vieläkö hän osoittaa sellaista taituruutta? :)

  Jee, pian nähdään Riikka! Olen jo hahmotellut mielessäni, mitä hankintoja teen ja paljonko varaan budjettia :D Enemmän ainakin kuin viimeksi.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja ostoksia! =)

  Muakin hiukan harmittaa kun toinen viettää monta tuntia tehden juttuja joista äiti ei tiedä. Toki kertoo kotona sitten mitä on tehnyt mutta niistä jutuista ei aina tiedä koska ne on sattuneet... :D
  Entinen hoitaja kirjoitti aina vihkoon mitä on päivän aikana touhuttu ja se oli tosi mahtava juttu! Nykyinen ei kirjoita, mutta on tuo muuten mahtava täti! ;D

  VastaaPoista
 7. Kitios Sari! Tuossa kyllä tosiaan on noin vähän - ne puuvillaiset vaatteet jäivät kokonaan esittelemättä. Vaikka eipä niissä perusvaatteeissa varmaan ole niin näkemistäkään.

  Meidänkin päiväkodissa näkyy ovessa olevan välillä sellaisia lappusia, joissa kerrotaan jokaisen lapsen puuhia päivän aikana. Lähinnä, mitä leikkejä oli ollut.

  VastaaPoista
 8. Heh, nykyään L ei nukahda ruokapöytään, mutta kovi valikoiva on edelleen. Herellä olleessan on katsos vielä helpompi erotella lautaselta epämiellyttävät sapuskat tai paremminkin jättää ne kokonaan ottamatta...

  Ehkä se tuosta reipastuu, viimeistään intissä ;)

  VastaaPoista
 9. Hehhee. Totta, kannattaa olla hereillä :D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!