lauantai 17. syyskuuta 2011

Okon kirjasto


Nostin osan Okon kirjoista kätevästi esille. Tässä on vain pieni otos ja esimerkiksi kaikki lapsuuteni Tammen Kultaiset Kirjat odottavat vielä lapsuudenkodissa. Osa Okon kirjoista oli aiemmin seinähyllylle sijoitettuina, mutta sieltä niitä oli hankala ottaa kun koko rivi meinasi aina kaatua. Kirjakaapin päälle sijoitettuina ne ovat helposti saatavilla.

7 kommenttia:

 1. Hei mikä on tuo asia, missä kirjat ovat pystyssä? Kuvasta on vaikea hahmottaa, mutta siinä taitaa olla jotain "väliseiniäkin"? Hienon näköinen!

  Hienot on myös kirjat, meillä on ollut kirjastosta lainassa useampikin noista. Juuri tänään palautettiin takaisin Hups keikkaa -kirja, josta ehti kertyä mojovat myöhästymismaksut - Into kun oli piilottanut kirjan sängyn ja seinän väliin. Halvemmaksi olisi varmaan tullut ostaa kirja ihan omaksi...

  VastaaPoista
 2. Voi jestas kuinka hieno! Tuohan on aivan upea! Haluu myös! xD

  VastaaPoista
 3. Oi, mistäs tuollaisia kirjatukia saapi? Tulisivat tarpeen täälläkin. :)

  VastaaPoista
 4. No tuo on tuollainen muovinen lomaketeline, joka oli menossa roskikseen töissä. Siinä on pieni halkeama. Ystävällinen työkaverini lahjoitti sen ja toin sen nyt lainaan tänne kotiin. Siinä kyllä pysyy kirjat hyvin pystyssä. Näin RuusuLiisan blogissa, Ainon Majassa siis, samanlaisen tässä taannoin ja hän kirjoitti, että se oli ollut aiemmin puhelinluetteloteline.

  VastaaPoista
 5. Tässä vielä linkki Ainon Majaan: http://villaainola-sanna.blogspot.com/2011/08/aidille-ja-tyttarelle.html

  VastaaPoista
 6. Aah, ihana hylly! Tosi tyylikäs tuo lastenkirjojen, Tivoli-radion ja pelkistetyn valkoisen hyllyn ja seinän yhdistelmä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kovasti:) Sieviä kirjoja onkin kiva pitää esillä!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!