tiistai 27. syyskuuta 2011

Makkari

Meet Frank Fox
Kirjapino on levinnyt kaapin ulkopuolelle.

Makkari on kaaoksessa, kuten muutkin tilat. Ensi viikonloppuna ainaskin siivotaan. Jokaviikkoinen mantra.

Tilasin Okolle söpön tyynyn Houmin valikoimista ja itselleni on uusia kirjoja vaikka kuinka, osa odottamassa toisaalla, sillä olen myös saanut lahjoituksena upean arsenaalin vaikka mitä. Niistä kirjoista lisää vähän myöhemmin, mutta tuo Leijapoika on mainittava jo nyt. Olen lukenut sitä nyt puoleen väliin ja se on kerrassaan upea. Suosittelen sitä lämpimästi, vaikken ole päässyt edes loppuun. Minulla on oma yksityinen hetkeni junassa työmatkoilla, kun syvennyn siihen. Vähän vaan nolottaa, jos se meinaa tuoda kyyneleet silmiin. Heh.

5 kommenttia:

 1. Nuo tyynyt on ihania, katselin niitä Köpiksessä. En kuitenkaan ostanut, kun ei niille olisi paikkaa ollut.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään! Tosin se oli pienempi, kuin kuvittelin. Mutta mitäs en katsonut kokotietoja:D Oikein hyvä se on.

  VastaaPoista
 3. No kotiutuihan se fränkki vihdoin teille :) Pitäisi itsekin näin kotirouvana ehtiä lukemaan kirjoja, mutta jotenkin se aina jää... Pitääpä laittaa tuo lukulistalle!

  VastaaPoista
 4. ,Jo vain, nyt se fränkki tuli:) En minäkään muuten ehtinyt lukea kuin sen Yösyötön kotona ollessa. Nyt on sitten joka päivä aikaa junassa, mutta en minäkään muuten ehdi. muuten,

  VastaaPoista
 5. Voi itku, kommentoin kännykällä ja tämä toimii oudosti. Niin, siis piti sanoa Pinja, että suosittelen sitä Eve Hietamiehen Yösyöttöä!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!