sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kaupunkilomalla


Kävimme eilen muutaman tunnin kaupunkilomalla, tuulettautumassa kamalan sairasteluputken jälkeen. Okko sai putken aloittaneen flunssan kolme viikkoa sitten ja sen jälkeen ollaankin oltu eri taudeissa, vaihtelevilla kokoonpanoilla. Mutta huomenna koittaa taas ihana ja kovasti odotettu arki ja olen ihan varma, ettei sieltä tarhasta tarvitse soitella huomenna perään.

Eilisellä hummailukierroksella koko perhe sai uudet, mustat lenkkarit: Okko Adidakset, äiti Reebokit ja isi Niket. Itselle ei ollut edes tarkoitus hankkia uusia lenkkareita, mutta kun silmäni osuivat jo pitkään himoitsemiini EasyTone-kenkiin, oli päätös helppo. Kylläpä nyt on kevyt askel - tosin ihan vähän ne uudenjäykät kengät hankaavat vielä akilleen kohdalta.

Okko on viime aikoina saanut paljon uusia, söpöjä vaatteita, mutta ne tuskin kiinnostavat ketään. Ne uudet kengät sen sijaan ovat niin päheet, että ansaitsevat oman postauksensa.

7 kommenttia:

 1. Mua ainakin kiinnostais ne söpöt uudet vaatteetkin :D

  VastaaPoista
 2. Höh, onpas kurjaa sairastella! Jospa sitä vastustuskykyäkin tuli nyt sitten kerralla niin roima annos ettei tarvitse vähään aikaan sairastella. Ainakin toivotaan kovasti niin. Meillä otettiin mietojen kesä-D-vitamiinien tilalle kehiin vähän vahvemmat Deet koko perheelle. Niillä pärjättiin koko viime syksy ja talvi melkein sairastelematta *koputtaa puuta* (tai siis ainakin haluan uskoa että niiden avulla pärjättiin).

  VastaaPoista
 3. Laita nyt päheistä vaatteistakin kuvaa :)

  VastaaPoista
 4. Lastenvaatteet kiinnostaa aina... :) saa sopivasti vinkkejä...
  Samaan postaukseen vaan kengät ja vaatteetki... :)
  -Elina-

  VastaaPoista
 5. Nämä sairastelut tosiaan ovat varmastikin sitä päiväkodin aloittamisen perusjuttua. Kyllähän siitä tosiaan tulee sitten vastustuskykyä, kuten Hipsu sanoitkin. Mutta kovasti toivotaan, että Okko saisi olla nyt terveenä ja kerätä rutiineita tarhassa!

  Jahas, yleisön pyynnöstä täytynee kaivella kaappeja:D Osa vaatteista saattaa olla juuri pyykissä, mutta suurin osa löytynee kaapista. Okko tarvitsi aika paljon uusia vaatteita kun lähti päiväkotiin ja ilmatkin viilenivät. Kaiken lisäksi nyt kun hän kävelee, voi ostaakin jo sellaisia pienten poikien vaatteita, ei mitään vauvojen vermeitä :)

  VastaaPoista
 6. Täällä ainakin ollaan kiinnostuneita niistä vaatepostauksista :)

  VastaaPoista
 7. hihhii, pitääpä kuvata niitä:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!