lauantai 17. syyskuuta 2011

Karkkien aateliaIlokseni huomasin tänään kaupassa Fazerin nostalgiapussit ja ilo oli vielä suurempi, kun huomasin, että myös Kiss-Kissiä on taas saatavilla! Muistelen, että sitä on viimeksi myyty tuolleen pussissa joskus lapsuudessa, vaikka voinhan tietysti olla väärässäkin. Joka joulu olen haikaillut niiden ylihinnoiteltujen Kiss-Kiss-laatikoiden perään, mutta niillä hinnoilla en ole niitä koskaan ostanut. Nyt noita herkkuja oli hyllyn täydeltä ja vielä tarjouksessa ja hetken ajan harkitsin, että rohmuan niitä joulua ajatellen. Heh. Ehkä niitä saa vielä loppuvuodestakin.

Kiss-Kissistä tulee mieleen kolme asiaa lapsuudesta: hoitotäti antoi synttärilahjaksi lapsena pussillisen niitä ja rahaa, kaveri katkaisi kätensä ja sai niitä sairaalaan (ei tosin edes minulta, mutta tuokin on jäänyt mieleen) ja ne tuli valikoitua aina ensimmäisenä Fazerin parhaat -pussista (kuten vielä nykyäänkin). Paljon asiaa yhdestä karkkilaadusta.

3 kommenttia:

  1. Mun suosikkeja Fazerin parhaista on lapsuudesta asti olleet ne "jääkarhukarkit", monet kerrat olen harmitellut kun niitä ei saa ostettua omana pussinaan.

    VastaaPoista
  2. Joo, ne jääkarhut noukitaan sieltä pussista heti kakkosena noiden jälkeen:)

    Kiitos itsellesi Riikka! Oli hauskaa! Minulla somet syyhyävät kokeilemaan niitä uutuuksia. Taidankin mennä nyt kun Okkokin jo nukkuu.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!