sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kalapuikko selän alla

Okon päiväkotitädit ovat kehuneet, miten hyvin hän syö ruokaa kuin ruokaa, mutta kotona Okon tendenssi on ollut viime aikoina ihan toiseen suuntaan. Mikä lie sitten, onko niin, että kotona ei enää jaksa kun on tankannut tarhassa? No, tässä yksi päivä tarjoilin Okolle kalapuikkoja muusilla ja ruokatauon päätteeeksi yksi kalapuikko päätyi selän ja syöttötuolin selkänojan väliin.

Tänään Okolle ei meinannut maistua lounas juuri ollenkaan ja päätin antaa hedelmäsosetta jälkiruoaksi. Okko mesoi siihen tyyliin, että päätin antaa hänelle päätäntävallan lusikoinnin tahdista. Noh, siinä kävi sitten niin, että lähes täysi paratiisisose tipahti lattialle ja sisältö hyppäsi. Luulin siivonneeni kaiken pois, kunnes katse osui kattoon: paratiisisosehan se siellä kimmelsi.

On se muuten jännä, että vaikka meillä ei ole kaulittu mitään aikoihin, aina se kaulin ja eräs tietty vispilä ovat pesussa. Niillä on kun taipumus löytyä lattialta, muun muassa makuuhuoneen kirjakaapin alta. Okko se on taas kaulinnut jotain.

5 kommenttia:

 1. Meillä yksi hetki tässä neiti sai käteensä vadelma-ruusunmarjasoseen ja jotenkin se purkki lensi lattialle, hajosi ja räjähti valkoiseen seinään (onneksi lattian tuntumaan, jää pöydän taakke piiloon).

  Hieman joutuu tinkimään nykyään ton siisteyden suhteen :)

  VastaaPoista
 2. Hienosti tähdätty sose! :D

  Tuo muuten kumma ilmiö. Meillä on ihan sama juttu, että lapsi syö tarhassa "aivan älyttömän hienosti", mutta kotona syljeksitään lautaselle ja nirsoillaan. Meillä on selityksenä varmaankin jompi kumpi seuraavista:
  a) tarhantädit valehtelee
  b) äidin ruoka on pahaa.

  hmmm...

  VastaaPoista
 3. Sotku on nykyään vakiotila:D Ja mullakin kävi mielessä, ettei kotiruoka ole enää hyvää. Vaikka vielä äskettäin se maistui. Mäne ja tiiä sitten asian laitaa.

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!