perjantai 19. elokuuta 2011

Valaisindilemma
Okko teki alkuviikosta sisustuspäätöksiä kaikkien puolesta, kun hajotti senkin päässä olleen suuremman Ikean valaisimen varjostimen. Ei se edes haittaa, sillä varjostin oli vaihtolistalla muutenkin - oli mennyt keltaiseksi sisältä kun taas sen pienemmän ja uudemman varjostimen sisäväri on valkoinen ja ero näkyy kun valot ovat päällä.

Isi oli poistanut molemmat valaisimet senkin päältä, kun Okko oli vaan jatkanut valojen rämppäämistä - se on sellainen uusi leikki, se valojen rämppääminen. Senkki näyttääkin oikeasti tosi raikkaalta ilman niitä valaisimia, mutta käytännön nimissä jonkin valaisimen on hyvä olla sijoitettuna sen päälle, ainakin nyt kun illat ovat jo pimeitä. Jo vuosien ajan siihen on mietitty jotain näyttävää designvalaisinta ja se Ikean versio on ollut väliaikaisratkaisu, mutta vieläkään emme ole päättäneet, mikä siihen tulisi. Onneksi kotoakin löytyy jotain, mitä käyttää ainakin väliaikaisesti, mutta minkähän siihen laittaisi. Tuo valkoinen yöpöydän valaisin on ainakin liian pieni. Kuten ehkä jopa tuo musta työvalaisinkin.

PS: Moni on ihaillut tuota meidän BoConceptin Volani-senkkiä. Mekin tykkäämme siitä ihan hirmuisesti, mutta ei sekään näköjään kestä ihan mitä tahansa; huomasin äsken uusia riskuja sen pinnassa. Okko on taas paukuttanut sitä jollain. No, käyttötavaroitahan ne ovat.

7 kommenttia:

 1. Mun silmää miellyttää tuo musta :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja ovat yksilöt. Mä haluan pojan huoneen työvalaisimiksi 3 kpl tuollaisia mustia tai ainakin noita normi "koululaisvalaisimia".

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa pikkulapsiperheen arkeen. Koloa ja naarmua löytyy täältäkin :-)
  Väliin se harmittaa, mutta elämän jälkiähän ne vain.

  Eka valaisin on paras. :-)

  VastaaPoista
 4. Tuo musta lamppu on tosi kiva! Mun pitäis löytää meidän makkariin lamput, kattoon ja lukulamput. Illat pimenee ja meillä ei ole kuin Ikean lasten yövalo :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti kommenteistanne! Musta se taitaa päästä paraatipaikalle! Ja ne ikean lamput taidan viedä varastoon.

  VastaaPoista
 6. Mistä tuo kiva A kirjain on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on paikallisesta valomainosliikkeestä. Rohkenin kysyä heiltä valokirjainta ja möivät minulle, vaikka yleensä toimivat vain b2b. Lupasivat takuunkin :) Okko oli ihan vauva, kun sinne kärryteltiin ja kirjain tuli vaunuja työntäen kainalossa. Olivat niin kivoja, että vein heille vielä suklaatakin kirjainta hakiessani.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!