perjantai 15. heinäkuuta 2011

Pyöräretkellä

Isi otti tämän kuvan
Eilen kävimme taas koko perheen voimin pyöräilemässä. Matkaa kertyi 19km ja Okkokin pysyi hereillä suurimman osan matkasta. No, kyllähän siellä takapenkillä välillä pilkittiin ihan urakalla, mutta ei niin paljon kuin pari päivää aiemmin tehdyllä reissulla, jolloin Okko ei juuri hereillä pysynyt.

Meillä oli oikein evästä (kahvia ja maitoa, heh) mukana ja missiona oli nähdä eräällä luonnonsuojelualueella laiduntavat lehmät. Harmi vaan kun lehmät olivat laitumen väärässä päässä ja alueella ei ollutkaan penkkejä ja pöytiä, kuten oletimme. Reissu poikkesi aiemmista siten, että ajelimme myös hieman maasto-olosuhteissa. Ihan hyvin sekin sujui, vaikka Okko pomppi takanani.

Lopulta kahvipaussi pidettiinkin uimarannalla, jossa äiti esitteli Okolle mukaan otettua viihdykettä; saippuakuplia. Mahtavaa muuten huomata, miten oma pyöräilykunto on lähtenyt kehittymään nopeasti, vaikka taukoa pyöräilyssä oli enemmän kuin 10 vuotta. Ei minulla ollut mitään pyöräilyä vastaan - kotona asuessa rakastin sitä, mutta en vaan ollut tullut hankkineeksi pyörää opiskelemaan lähdettyäni. Vanhan pyörän jätin silloin lapsuudenkotiin, josta sen lahjoitin jossain vaiheessa eteenpäin.

3 kommenttia:

  1. Kiva kuva :) Kuplat ei tainut olla hitti? Tääl ne on.. ja äitikin tykkää ja paljon!

    VastaaPoista
  2. Riikka, Jarkko kiittää:)

    Janica, kiitos! Okko itse asiassa tykkää kuplista paljon, mutta ei ehtinyt huomaamaan niitä juuri sillä hetkellä, kun juuri aloitin puhaltelemaan. Uimarannalla oli kaikkea niin jännää. Ja valitettavasti myös lasinsiruja ja muuta roskaa, joten Okko ei oikein saanut sitten liikkua siellä oikein minnekään.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!