tiistai 5. heinäkuuta 2011

Nukkuminen sallittuMeillä on edelleen ollut vaihtelevaa menestystä Okon nukkumisen suhteen. Uusia hampaita vaan puskee; viimeksi tänään isi huomasi uuden hampaan ilmestyneen Okon suuhun ja ilmeisesti uudet taidotkin häiritsevät unta vielä sen päälle. Tänään Okko meni nukkumaan sopivaan aikaan ja toivotaan, että tulevasta yöstä tulee hyvä ja heräämme kaikki aamulla virkeinä. Emme vaan ole tottuneet tällaiseen, kun Okko on muuten ollut niin hyvä nukkumaan.

PS: Tuo alemman kuvan viltti on mielestäni mainio - oikein aarre. Se on isäni työpaikalta peritty, aito valtion tuote. Eipä joka tytöllä luekaan torkkupeitossa TVH. Heh. Tosin tuo on aika raskas ja karkea torkkuiluun, mutta muuten mielestäni erityisen viehättävä.

3 kommenttia:

 1. Oi voi, nyt siis teidän päässänne valvotaan :( Me taas selvisimme omasta hetkellisestä valvomiskurimuksestamme eli vuoroin vieraissa... Lähetän teille tsemiä ja pystyssä optimistisesti jököttävät peukut. Kyllä se ohi menee, kuten mullekin totesit, ja niin totta se on ;)

  VastaaPoista
 2. Toivottelen parempia öitä!
  (Meillä molemmat tytöt on suht huonoja nukkujia, joten tiedän, miten rikkonaiset yöt rassaa)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Heli ja Riikka! Kyllä se tästä. Ja en minä kyllä yhtään ihmettele, jos Okko heräileekin, sillä tuollainen hampaiden jatkuva puskeminen takuulla tuntuu inhottavalta.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!