perjantai 29. heinäkuuta 2011

Huh tätä kuumuutta


Viime yönä Okko heräsi taas huutamaan. Kyse oli varmaan edelleenkin niistä hampaista, kun pikkuinen puri sormeaan antaumuksella, mutta kuumuuskin saattoi olla osasyyllisenä. Okko ei nimittäin halunnut palata sänkyyn millään ja maidon jälkeen hän asettui pitkäkseen olohuoneen lattialle, avonaisen parveekkeen oven eteen. Siihen Okko sitten nukahti, sillä sänkyynviemisyritykset olivat päättyneet huutoon. Voi toista. Ei häntä nyt siihen kuitenkaan jätetty, vaan kannoin nukkuvan pienokaisen sänkyynsä.

Toivottavasti nämä yöheräämiset menisivät ohi, kun poskihampaat ovat tulleet läpi. Kolme niitä on onneksi jo tullut ja ilmeisesti se neljäs siellä vaivaa. Kuumuudesta taidetaan kuitenkin kärsiä vielä ja onhan se kiva, että on kesäistä, mutta tämä meidän kotimme on niin kovin lämpöinen. Viime kesän kostean kuumien kelien aikaan ostettu ilmanvaihtolaite on ollut nyt käytössä päivisin, mutta se on äänekäs ja puskee hirveän kylmää ilmaa. Okko tykkäisi hengata sen edessä, mikä ei tietysti ole ollenkaan hyvä juttu.

No mutta, ettei menisi ihan ulinaksi ja volinaksi, voi todeta, että jee, nyt on viikonloppu! Hauskaa viikonloppua lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!