tiistai 28. kesäkuuta 2011

Tiistai

Isi tilasi jokin aika sitten mukin Okolle.
Okko ja isi olivat olleet tänään päiväkävelyllä ja saaneet ylenpalttisesti positiivista huomiota. Päiväkävelyissä nyt ei ole mitään erityistä - Okko ja isi tekevät niitä joka päivä, mutta välillä eteen on kuulema osunut myös vähemmän hymyileviä ihmisiä, esimerkiksi kaupan kassajonossa. Noh, tänään joku täti-ihminen oli oikein pysäyttänyt ja alkanut kyselemään Okosta. Kyselyn päälle hän oli kätellyt isiä ja onnitellut lapsen saamisesta. Hih.

Äidillä oli sillä välin töissä varsinainen Paulig-moment. Se oli vähän sellainen "otanpa tästä herkullista automaattikahvia ja menen koneelleni visoimaan ja kerron samalla, miten hienoa on olla luova". Heh. Kukaan ei olisi ollut kuuntelemassa, sillä toimisto on puolityhjä ja seurana oli puhelimessa remonttiasioita hoitava mies (Kuinkahan monta viikkoa se remontti kestää? Ollan sentään avokonttorissa, missä kaikki puhelut kuuluu kaikille) ja lapselleen vessanpesuohjeita antanut nainen. Niin ja en edes tehnyt mitään niin kovin luovaa. Heh, taitaa vähän kaikilla pyöriä jo muut asiat mielessä. Sen voi kyllä todeta, että toimistolla erkanee luonnosta aika tehokkaasti; sen voimakkasti viilennetyn ilman jälkeen kun astuu ulos, on aina yhtä yllättynyt, miten lämmintä kesällä onkaan.

No mutta, lomaan on enää kolme työpäivää jäljellä! Ei sillä, ettäkö sitä kukaan laskisi.

PS: Okko on oppinut uusia sanoja. Nykyisin hän sanoo äidin, isin ja annan lisäksi 'Okko', 'kakka' ja 'ei saa'. Isi oli pari päivää sitten kieltänyt repimästä pakastimen ovea, mutta Okko oli jatkanut ja toistellut ovea aukaistessaan 'ei saa'.

5 kommenttia:

 1. meillä on kanssa töissä luontaisetuna nämä 'ompas täällä lämmintä'-elämykset. mitä kuumempi ulkona, sitä kylmempi sisällä. toiset istuu valehtelematta toppatakit päällä sisällä.

  VastaaPoista
 2. No joo! Mullakin on toimistovillatakki. Naurettavaa istua villatakin alla kesäkuumalla, mutta se on tarpeen.

  VastaaPoista
 3. Pakko oli lukea ääneen tuo "ei saa" -kohta :D
  Nähdään ensi viikolla, jooko?

  VastaaPoista
 4. Hihhii:D

  No kuules, tehdäänpä treffit essi viikolle! Laitan sinulle kohta sähköpostia. (tai ainakin tämän illan aikana, kunhan tuo ukkeli saadaan syötettyä ja pestyä)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!