torstai 16. kesäkuuta 2011

Taaperoinen

Ilmoitusluontoinen asia: meidän taapero otti eilen ensimmäiset askeleensa! Niin sitä pitää, pikku-ukkeli! Kävelyä on kyllä harjoiteltu ja harjoiteltu, mutta tätä ennen Okko ei ole uskaltanut päästää otettaan tuesta.

11 kommenttia:

 1. Ohoi! Hienoa, mahtavaa, sikahuippua! Nyt Okko ei todellakan ole enää vauva, koska vauvat olla möllöttää vaan. Ja niitä kävelytetään. Okko todella on taapero. Olitkos kameran kanssa paikalla (muistatko töistä tän ainakin mun lemppari use casen, jolla perusteltiin aika smonta featurea?) :D

  VastaaPoista
 2. Huikeeta! Nyt tosissaan saa olla ne silmät selässäkin :) Onnea teidän pikkumiehelle ensiaskeleista & oikein kivaa loppuviikkoa koko poppoolle!

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Kohta juoksenteletkin perässä :) Ihanaa aikaa...

  VastaaPoista
 4. Okko kiittää kannustuksesta ja suunnittelee juoksuretkiä! Heh. Ja hitsi, mutta kamera ei ollut valmiina - ei edes kännykän kamera:) Itse asiassa minäkin olin pyykkiä käpistelemässä ja Okko esiintyi isille. Minun tuuria:/


  Kiitos Aniliini, mahtavaa viikonloppua ja konserttia teille!

  VastaaPoista
 5. Oi, ihana perjantai-uutinen! go Okko go! Nopeasti siitä sitten edetään ja kohtahan se pieni mies juoksee jo karkuun ja lujaa :)

  VastaaPoista
 6. Onnea Okolle askelista ja vanhemmille niitä silmiä selkään :D Se on nyt sitten menoa eikä meinausta :)

  VastaaPoista
 7. Hihii, vielä Okko ei ihan mene ja meinaa jalkaisin, mutta yritys on kova:D Niistä ekoista askelista se lähtee:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!