torstai 23. kesäkuuta 2011

Pieni loma


Onpa mahtavaa, kun on taas vapaata ja ensi viikon jälkeen koittaa jo lomakin. Meidän taloudessa nimittäin on hieman nuutuneita aikuisia ja yksi poskihampaita työstävä pikkuinen. Okko on nyt ollut melkoisen ärhäkällä päällä jo viikon tai kaksi - en tiedä, kun ajantaju häviää niin helposti. Viime yönä tehtiin taas jonkinlainen heräämisen ennätys sitten edellisen mummolareissun; Okko heräsi itkemään kolme kertaa. Pikku raasu, varmaan niihin hampaisiin sattuu. Toivottavasti putkahtaisivat pian.

Mutta eipä valiteta, sillä nyt on monen päivän vapaa! Hyvää Juhannusta lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on meneillään projekti poskihampaat, huhheijaa. Viime yön heräämisissä en pysynyt enää edes laskuissa.. Toivottavasti hampaat tulevat juhannustaikojen mukana sekä meille että teille, hauskaa keskikesän juhlaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, toivomme sitä samaa teille - siis niin hampaita kuin hyvää Juhannusta! :) Onhan tuo melkoinen harmituksen aihe. Edellisen kerran sama juttu tosiaan oli kuun vaihteessa kun se eka poskihammas putkahti mummolakeikalla.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä hampaiden kanssa! Meilläkin on viimeiset 1,5 kuukautta ollut kirjaimellisesti itkua ja hampaiden kiristelyä, kun Neelalle on samaan syssyyn tullut/tulossa neljä poskihammasta :/

  Hauskaa juhannusta teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laurana! Hauskaa Juhannusta teidänkin perheelle! Koko perhe on tänään onnellisempi, sillä Okko nukkui viime yön ilman katkoja. Niin se meni viimeksikin kun se eka hammas tuli; niistä viidestä mummolayöstä kaksi meni hyvin ja kolmena huudettiin. Tuo hammas taitaa olla jo aika lähellä putkahtaa ulos ja ties miten monta sieltä on vielä tulossa. Tsemppiä teillekin hampaiden kanssa!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!