torstai 30. kesäkuuta 2011

Peltorubiini ja muita herkkuja


Tämän kuvan ottamisessa käytettiin miestyövoimaa.
Meillä on tänään ja eilen herkulteltu tuoreilla, itsepoimituilla mansikoilla. Eilen menimme pellolle koko perheen voimin, ajatuksena, että Okko ottaa päikkärit vaunuissa ja me vanhemmat keräämme. Noh, pikku-ukkeli nukkui ehkä vartin, jonka jälkeen isi hoiti keräämisen ja äiti käveli Okon kanssa ympyrää - Okko työnteli omia vaunujansa. Tänään isi kävi keräämässä vielä yhden laatikollisen, joten nyt on meidän perheen mansikkavarannot kunnossa. Ja mitä kuvalliseen todistusaineistoon tulee, niin sitä ei ole. Mutta vatsat ovat täynnä mansikkaa - viime yönä vatsaan jopa koski hieman, kun niitä tuli syötyä muutama liikaa.

Okko ja isi olivat eilen viettäneet päivää käymällä Ihanassa Kahvilassa. Isi tuntee paikan pitäjän ja kahvila on ollut meidän käyntilistalla jo aukeamisestaan saakka. Äiti sai kotiintuomisina herkkuja (muun muassa tuota hyvää karpalomehua) ja hauskoja kuvia Okosta kahvilan hiekkalaatikolla.

5 kommenttia:

 1. Oih olisipa mullakin aikaa poimia itse pakastettavat mansikat! Kiitos kahvilavinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä Jaana! Mies suositteli kahvilaa kovasti! Se on erilainen kuin yleensä. Esimerkiksi ne yksityiset hiekkalaatikot näyttivät tosi hauskoilta.

  Kiitos Riikka:) Unohtui tosin sanoa, että pistin miehen asialle:D Ja heti tulee kehuja kuvalle. Heh.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä -pitääpä suunnata tuonne kahvilaan tässä joku kesäpäivä! Katsotaan jos joskus onnistuis ne kahvitreffit jossain päin :)

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä Pinja:) Tämän viikon jälkeisellä viikolla meillä ei ole ohjelmaa - olisiko silloin joku päivä hyvä?

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!