lauantai 18. kesäkuuta 2011

Parveke-elämää

Mahtavaa, kun parveketta voi taas käyttää. Tai no mikäpä sitä olisi estänyt aiemminkaan, mutta nyt se onnistuu säänkin puolesta. Okko ei muuten uskaltanut mennä parvekkeelle kesän alussa, mutta sitten hän rohkaistui ja viipottaa nykyisin sinne ihan koko ajan. Okolla on joku tarve saada kaikki autot jollekin tasolle ajeltavaksi ja eilen Okko ajelutti autoa parvekkeen laatikon päällä, samalla kun äiti joi iltapäiväkahvia.

Tänään on vallinnut vähän huono ilma ja aamua ei aloitettu parvekekahveilla. Menimme kuitenkin aamupäivällä paikalliseen maatilapuotiin, jossa joimme kahvit mainion sitruunatortun kera. Okko sai lauantain kunniaksi vähän jäätelöä.

Parvekkeesta vielä sen verran, että sen sisustusprojekti on tämän kesän osalta vielä kesken; olemme saaneet kaksi suurta kasvia lahjaksi ja meillä jäi vähän mietintä kesken, pitäisikö jotain muuta kasvia laittaa. Ruukkuja kyllä olisi. Lisäksi haluaisin jonkin mielenkiintoisen pikkupöydän tai jakkaran, jolle laskea kahvikuppi. Ei mitään ulkokalustetta, vaan ihan joku tosi pieni ja siro. Hayn DLM olisi kiva ja sitä voisi käyttää sisälläkin. Olin jo melkein tilaamassa sen, mutta otin vielä järjen käteen. Ehkä se järki vielä lähtee ja laitan sen tilaukseen mustana tai keltaisena.

PS: Meillä oli eilen tutustuminen päiväkotiin. Paikka näyttää oikein kivalta ja henkilökunta oli mukavaa. Kyllä sinne passaa oma pikkuinen jättää hoitoon, vaikka ajatus tietysti vielä hieman kylmääkin herkkää äitiä.

2 kommenttia:

  1. Toinen kuva on ihana. Okko varvastaa, hauskan näköistä. Meillä muksut kanssa pienenä yhteen vaiheeseen käveli vain varpaillaan:)

    VastaaPoista
  2. Hauska juttu muuten kun mainitsit tuosta varvashommasta. Ei Okko itse asiassa mene varpaillaan koko aikaa. Taitaa enemmän mennä silloin kun kurkottelee jonnekin. Tai sittenhän se selviää kun Okko alkaa todenteolla kävelemään.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!