sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kotona

Valoa.
Volani vetää sisäänsä paljon tavaraa.
Ja sen päälle saa laitettua kivoja asetelmia.
Vitran tuottama Eamesien kiikkutuoli on hyvä istua.
Tämä kello vaan on niin kaunis.
Äiti tykkää Brion lelujen lisäksi myös kotimaisista Plaston leluista.
Tällä väriläiskällä vatkaa hyvät puolukkapuurot.
Hauhau, sanoi Okon Puppy.
Uusin väriläiskä on Okon synttärilahja.
Sain Pinjalta hauskan haasteen kertoa seitsemästä kotoa löytyvästä tärkeäastä asiasta. Haaste on muhinut päässäni jo muutaman viikon, sillä kuvallinen ilmaisuni ei taas miellytä minua yhtään. Viisi ensimmäistä mieleen tulevaa asiaa alkavat v-kirjaimella. Loput kaksi kerron seuraavassa postauksessa.

Yksi meidän kotimme parhaita ominaisuuksia on valo. Meillä on isoja ikkunoita peräti kolmeen suuntaan, vaikka kerrostalossa asummekin ja valoa tulvii sisälle koko päivän. Valon lisäksi ilmavuutta pienehköön asuntoon tuo valkoisuus; pidän valkoisesta taustavärinä. En ole kuitenkaan kokovalkoisen ystävä, joten tykkään, että kodissa on väriläiskiä, joita meillä on ollut jo aikana ennen Okkoa, mutta viime aikoina iloiset väriläiskät ovat kieltämättä lisääntyneet. Huonekalujen osalta suurimmat suosikkini ovat Volani-senkki, sekä Vitran kiikkutuoli ja seinäkello.

PS: Valoa oli vaikea kuvata - tuli pimeitä kuvia. Ehkäpä pyydän taas mieheltä pienen oppitunnin.

10 kommenttia:

 1. Samaista kelloa haaveilen makkariin, roskista kodinhoitohuoneeseen ja vatkainta keittiöön, hih!

  VastaaPoista
 2. Hih. Kellon ostin itselleni valmistujaislahjaksi, mutta nuo muut tuotteet ovat lahjoja muualta. Vatkaimen saimme rakennusliikkeeltä kompensaationa lattiaan tulleista jäljistä ja roskiksen kaveri pelasti roskikseen joutumiselta! Se oli alunperin kermanvärinen ja hieman ruostunut. Siitä puuttui toinen korvakin, mutta niitä saa varaosina. Mies maalasi roskiksen ja vaikka siitä hieman kuultaa ne huonot osat läpi, on se meidän mielestä ihan älyttömän kiva. Ja siinä on hauska tarina takana.

  VastaaPoista
 3. Kommeeta on ja väriläiskät piristäviä.

  VastaaPoista
 4. Hienon näköistä! Ja Vau tuota Volania ja sen päällä olevia asioita! (Pysyvätkö ne myös sen päällä? Meillä kun kaikki "asetelmat" on täytynyt siirtää pienten käsien ulottumattomiin.. :D)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia teidän kauniista asunnosta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti kivoista kommenteistanne!

  Senkki ja sen päällinen ovat kieltämättä Okon kiinnostuksen kohteena melkoisen usein. Okko osaa avata kaikki laatikot ja koska alhaalla säilytetään iittaloita, tulee äidille tai isille usein kiire Okkoa jarruttelemaan. Päällä olevat tavarat ovat myös alkaneet ottaa osumia kun Okko nostaa autojansa senkin päällä ajettavaksi. Ja lamput saavat kyytiä ja niin edelleen :D

  VastaaPoista
 7. Hei ihana senkki ja viimein tiedän tuon kivan keinutuolin valmistajankin! Ihastuin tuohon lentokentällä kun oli niin hyvä istua ja sopivan kokoinen. Oletteko tilanneet sen jostain netistä?

  VastaaPoista
 8. Kiitos Jaana! Tilasin sen viime jouluna Nestiltä Englannista. Mutta niitä on kyllä vaikka minkä liikkeen valikoimissa. Nest valikoitui silloin kun siellä oli Vitran tuotteet alennuksessa ja kaiken päälle ilmaiset lähetyskulut. Tuoli tuli neljässä viikossa ja vieläpä kokonaisena! Tuolin nimi on muuten RAR - sillä se löytynee helpoiten.

  VastaaPoista
 9. Teillä näyttää kivalta! Ja hyvinhän se valoisuus välittyy näistä kuvista! Haaveilen kans tuollaisesta Kitchen Aid:sta muttei taitais meidän keittiöön mahtua...

  VastaaPoista
 10. Kiitos Pinja:)

  Se keittiöapuri kyllä vie ikävästi tilaa keittiössä, varsinkin kun meillä on pieni keittiö, jossa on vähän laskutilaa. Mutta on se hyvä ja niin ihana ja ihme kyllä melko hiljainen. Olin ihan varma, että se on samanlainen kamala huutaja kuin äidin 90-luvun Kenwoodin yleiskone, mutta tämä on suorastaan äänetön siihen verrattuna.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!