maanantai 6. kesäkuuta 2011

Koti, ihana koti

Okon perhe kotiutui tänään viiden yön keikalta mummoloista. Reissu oli kiva ja kaikinpuolin ihana, mutta väsyttävä - Okossa oli nimittäin moninverroin vahdittavaa kun emme olleet oman kodin tiloissa ja kaiken lisäksi hänelle iski kova tarve tarrata äitiin. Okolla myös puhkesi yksi niistä pahamaineisista poskihampaista, mikä aiheutti yöhuutoa ihan urakalla. Huh. Niin ja sänky kasteltiin kolme kertaa, nurkkaan pisuteltiin kerran (ekat seisomapissit, heh) ja yksi kukkaruukku sai kyytiä ainakin kahdesti. Molemmissa mummoloissa tehtiin myös tuttavuutta imurin kanssa - pitihän se nyt paikallinen aparaatti tarkistaa, sillä imuri on Okon suosikki. Astiakaapit ja muut olivat myös pienen järjestelijän kohteena ja vauhtia riitti kaikin puolin, ihan kuten vuoden vanhan kanssa kuuluukin.

Minulla oli nyt ensimmäinen kesälomarupeama ja seuraava häämöttää jo kuukauden päässä. Tänä kesänä lomaillaankin pätkissä, sillä tuntui jotenkin kivalta ajatukselta saada yhteistä aikaa perheen kanssa vähän joka kuussa - yleensä olemme pitäneet aina koko loman yhdessä pötkössä, mutta nyt on ainakin koko kesän uusi loma, mitä odottaa.

PS: Voi tylsyys, kun vieläkin tuli kuvaton postaus. Minun mielestä blogissa pitää olla kuvia, mutta reissussa ei tullut oikein kuvattua. Huomenna kuvaan uuden maton ja jotain muuta kivaa. Uusi mattohan tietty pääsi lattialle jo ennen siivousta, sillä eihän kukaan voinut edes olettaa, että minä olisin malttanut odottaa siihen, että kaikki paikat ovat tiptop mattoa varten.

4 kommenttia:

 1. mukavaa uuden loman odotusta siis! :)

  Kai oma imuri on silti se hitti? ;) Täälkin päästiin vihdoinkin takas imurin maailmaan. Imurin "tuulessa" on kiva hulmutella pieni hiuksia ja räpytellä silmiä :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos Janica! :)

  Juu, siis mikään ei voita omaa imuria :D Mummit halusivat viihdyttää Okkoa ja kaivoivat imurit esille. Yhtenä yönä sitä jopa kokeiltiin Okon tyynnyttelyyn, mutta ei se silloin toiminut - edes imuri ei vienyt hampaasta johtuvaa huutoa pois. Heh.

  VastaaPoista
 3. Voi mä muistan tuon vaiheen kun meidän kaksoset teki kaksin noita tutkimusretkiä kyläpaikoissa ja itsellä sai olla silmät myös selässä. Ne kyläilyt oli tosi rankkoja. Ja on vieläkin kun nyt ovat siinä iässä että riehuvat keskenään ja se touhu pitää saada kitkettyä kylässä ennen kuin se alkaakaan.

  VastaaPoista
 4. Hih, jooh, on siinä seuraamista! Ja kaksosten kanssa sitten kaksin verroin, ainakin jos keksivät lähteä eri suuntiin. Kyllä se tosiaan voi käydä vähän rankaksi, jos oikein vieraaseen kyläpaikkaan mene. Nuo mummolat eivät ole niin vaikea tapaus kun mummit ja ukit ovat niin suopeita pientä tutkijaa kohtaan, eivätkä pistä pahakseen, vaikka Okko vähän tutkisikin paikkoja. Mutta joo, kyllä se vahtiminen käy työstä. :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!