tiistai 21. kesäkuuta 2011

JohtotehtäviäOkolla vaan riittää noita johtotehtäviä. Tuon tuulettimen johdon hän kiskoo aina jopa oven alta ja tuuletin tulee perässä, raapien mennessään lattiaa. Työpöydän alla olevat johdot kiinnostavat myös ja TV-tason laitteiden nappulat ovat edelleen jatkuvan hyökkäyksen kohteena. Kaikkia saatavilla olevia pyöriä täytyy myös päästä pyörittämään - oli sitten kyseessä omat tai toisen vaunut tai sitten polkupyörä. Viime perjantaisesta päiväkotiin tutustumisesta Okko ei olisi halunnut lähteä ollenkaan kotiin, kun hän keskittyi pihalla pyörittelemään jonkun hoitolapsen pikkuruisen polkkarin takapyörää. Pieni insinöörin alku tuo meidän Okko.

6 kommenttia:

 1. Siis mää olen ihan lovena Okkoon! Inssit rules :P

  VastaaPoista
 2. Hih. Meiän pojat on ollu samanlaisia :). Kiinnostuneita imureista, johdoista, tv:stä, dvd soittimesta, kaukosäätimistä, puhelimista, astianpesukoneesta, pyykinpesukoneesta, kaikkien pyörien pyörimisen tutkimisesta.
  Seitsemänvuotiaalla kiinnostus näistä vaihtui hälytysajoneuvoihin, legoilla rakentamiseen ja majojen rakentamiseen. Hän vain rakentaa ja rakentaa tuntitolkulla.
  Neljävuotiaalla nuo vaihtui pallotteluun ja kaiken heittämiseen mahdollisimman korkealle. Mitähän kaikkea lie meidän talon katolta löytyykään :D. Mä en uskalla ees aatella :D.

  VastaaPoista
 3. Hihhiii. Okko suorittaa jatkuvaa kestotestausta:D

  VastaaPoista
 4. Nää sun otsikot on niin hyviä aina :)

  Hyvää juhannusta hieman varaslähtönä jo toivottelen tässä samalla! Harmi kun ilmat ei taida suomalaisia suosia :(

  VastaaPoista
 5. Hih, kiitos Janica:) Ja kiitos, hyvää Juhannusta teillekin! Me meinataan viettää jussia kotosalla, mutta tänä vuonna voisi Okolle jo näyttää vähän perinteitä, jos vaan sää suosii. Siispä lasten kokolle jonnekin lähistölle, itikoiden syötäväksi:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!