sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Avulias Okko


Meidän pikkuinen heitti eilen ensimmäisen tavaransa vessanpönttöön. Tavara oli lähes täysi vessapaperirulla. Onneksi isi oli juuri ostanut uuden paketin, niin vahinko ei ollut kovin suuri. Heh. Okko on myös jo kurkottanut joitain tavaroita avonaisen ikkunan suuntaan ja pelkäänkin, koska ensimmäinen tavara lentää tuuletusikkunasta.

Okko on tässä äskettäin oppinut avaamaan pakastimen oven, mikä on tietysti hieman huono juttu, sillä hän yleensä jättää sen auki. Saattaa se mennä kiinnikin, tai saattaisi, ellei äiti tai isi olisi niin nopeita ja menisi laittamaan sen heti kiinni. Okko myös avustaa edelleen mielellään imuroinnissa, sekä pyykki-ja tiskikoneiden hoidossa. Tänään Okko jopa yritti kiivetä omaan tiskikoneeseen ja kylässä Okko oli oitis paikalla kun konetta avattiin - kyläpaikan imuri oli toki ratsattu jo aiemmin.

PS: Okko on päässyt jäätelön makuun. Meillä on kyllä ollut periaatteena olla antamatta herkkuja, mutta vaniljajäätelö on poikkeus. Jätskinsyönti alkoi siitä, kun Okko tuli maiskuttelemaan suutansa viereen, kun söin jäätelöä kiikkutuolissa. Toisen anova katse ja maiskutteleva suu saivat äidin heltymään - pitäähän sitä Okonkin saada joskus jotain hyvää. Jäätelö kyllä maistuu Okolle; hän alkaa aina hytkymään hymy huulilla kun sitä syötetään.

2 kommenttia:

  1. Heh, meillä on myös ollut pöntössä vaikka mitä. Myös pikkuherra itse, silloin kun sinne vielä mahtui itse seisomaan. Ja hauskaa oli. Niin paljon kiljahteli ilosta limaisine jalkoineen...

    VastaaPoista
  2. Hihhii. Voi ei, poika pöntössä:D Okolla on myös hirveä himo säätää kaihtimia. Muutenhan ne ovat ikkunoiden sisällä, mutta parvekkeen ovessa, sekä tuuletusikkunoissa saatavilla. Okko hajottaisi ne, ellei niitä vetäisi ylös.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!