sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Ahaa!

Oivalsin tässä viikonlopun aikana kaksi asiaa. Ensinnäkin olkkarissa ei tarvitse säilyttää kuin muutamaa lelua; näyttää kivemmalle kun leluja ei pyöri lattioilla ja lapsikin leikkii yleensä vain parilla lelulla kerrallaan. Tämän tajusin kun olin siivonnut suurimman osan leluista Okon huoneeseen ja olohuone näytti heti suorastaan ihanalta. En tiedä, miksi olkkarissa oli kolme lelukoria kerrallaan, sillä Okko ei ole koskenutkaan suurimpaan osaan tavaroista. Nyt päätin pitää olkkarissa vain yhtä koria ja vaihdella hieman sen sisältöä.

Lisäksi oivalsin, että kaikki matot eivät taida soveltua pestäviksi. Pesin nimittäin sängyn päädyssä olevan puuvilla-paperinarumaton nopeasti kylppärin lattialla. Voipi olla, että se ei enää oikene. Pesuohjekin matossa näytti olevan, mutta kiitos maton alla olleen liukuesteen, pesuohjelappu oli kulunut pilalle. Tuolla se matto nyt roikkuu pihalla pyykkinarulla ja näen tänne kolmanteen kerrokseen saakka, miten kiero siitä on tullut. Mutta siinä oli pienet pisut - pakko se oli pestä. Ehkäpä matonkutojatäti saa syksyllä uuden tilauksen, kunhan palaa kesälaitumilta.

2 kommenttia:

  1. Meillä lelut siivotaan (enemmän tai vähemmän) yhteisvoimin joka ilta lastenhuoneeseen ja sieltä ne sitten aamulla taas aloittaa matkansa olohuoneeseen :D

    VastaaPoista
  2. Täytyy meidänkin ottaa tuo ohjelmaan:) Hyvä opettaa jo pienestä pitäen.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!