keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Vauhdilla eteenpäin


Taidetta koteihin Kanelimaalta

Vielä yksi synttärikoriste on esillä
Kylläpä nämä viikot juoksevat nopeasti! Nytkin ollaan jo keskiviikossa. Tällä viikolla on ehditty jo vaikka mitä, erilaisilla kokoonpanoilla: on käyty hammaslääkärissä turhan takia, käyty näyttämässä nuhanenää lääkärille, viety puolitoista vuotta kierrätystä odottanut tietokone keräykseen ja hajotettu yksi kallis kaiutin. Lisäksi on palaveerattu, kärsitty kiristävistä hartioista, juotu paljon kahvia ja hippaloitu ympäriinsä.

Eilen Okko oli kylppärissä ja itse seisoin siinä ovella. Olin laittanut saunan oven kiinni, jotta Okko ei menisi yrittämään kiipeilyä. Isi sanoi jotain ja käänsin katseeni pois hetkeksi. Kun käänsin pääni Okon suuntaan, oli Okko saunassa. Ja ovi oli kiinni. Heh, tilanne tuntui täysin absurdilta, mutta mitä ilmeisemmin tyyppi oli ryöminyt saunaan oven alta. Siellä on kyllä ihan reilu rako, mutta aiemmin Okko on vain työntänyt käsiään raosta.

PS: Mahtavaa, meillä on jo 60 rekisteröitynyttä lukijaa! Tervetuloa mukaan uudetkin lukijat!

4 kommenttia:

 1. Kyllä nuo pikkumiehet ehtii! Käänsin tänään hetkeksi selkäni ja johan Bambo oli kiivennyt ruokapöydälle. Lamppu ehti saada kunnon kyydit :)

  VastaaPoista
 2. Heh, voi ei! Kyllä ne ehtii! Okolla jäi tänään vaipanvaihdon yhteydessä äidin kaulakoru käteen:/ Muistinkin sitten, miksi en ole käyttänyt kaulakoruja vuoteen:D

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea, että joku on saanut paljon aikaiseksi.

  Itselläni oli vähän aika sitten niin saamaton olo, en mitään saanut tehtyä. TO DO -lista senkun kasvoi. Mutta kas, niin sitä viime viikolla otin härkää sarvista ja puolet hommista on hoidettu :)

  VastaaPoista
 4. Hihii, noh en minä noita kaikkia hoitanut:) Onhan tuota to do -listaa meilläkin ihan piisaksi:/ Taitaa vaan kasvaa joka päivä. Onneksi se jäteauto kiersi täällä tällä viikolla, niin saatiin edes jotain turhaa pyörimästä nurkista ja hommat etenivät pikkuisen.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!