sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Sunnuntai

Me vietetään Okon kanssa kotipäivää ihan kahdestaan; isi lähti pyörälenkille Helsinkiin, jossa on joku pyöräilytapahtuma. Koska Okko meni päiväunille, jäi äidille hieman aikaa askarteluun. Tein muutaman kortin leimasimella ja kokeilin niiden värittämistä. Kortit näyttävät luonnossa paremmalta - jotenkin ne tuossa näyttävät niin suttuisilta.

Tuo ikkunalla nököttävä Rörstrandin purkki on löytö Iittalan liikkeestä: ostin sen lahjaksi pari päivää sitten ja kas kun lahja päätyikin omaan käyttöön. Ihastuin niin noihin kasviaiheisiin, että päätin sitten ostaa toisen lahjan hänelle, jolle se oli menossa. Heh.

Tilasin Kanelikaupasta tuon ihanan julisteen. Kehykset eivät nyt ole parhaat mahdolliset; osa kuvasta jää pimentoon ja laitankin siihen paremmat kehykset pikimiten. Sain Kanelikaupan tilauksen yhteydessä myös upeita kortteja (Craft it forwardin merkeissä), joista otin äsken kuvia. Kun katsoin kuvia koneelta, huomasin, ettei ne olleetkaan ihan teräviä. Minulla oli hieman teknisiä ongelmia: isi otti hyvän kameran mukaansa sinne pyöräilytapahtumaan ja minulle jäi tuo meidän vanha järkkäri, jossa on pientä häikkää (ja käyttäjässäkin taisi olla jotain vikaa, heh). Sinänsä hassua, sillä minähän nimenomaan halusin pitää sen vanhankin meillä uuden kameran ostamisen yhteydessä ja nimesin sen omakseni, mutta olen koko ajan kuvannut sillä paremmalla. No eipä sillä tietysti ole väliä, kamera kuin kamera.

Vaan nyt perinteisen sunnuntain viettoon: siis paikkoja järjestelemään.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, Onnellinen on omassa kodissaan! Huomasin itsekin, että kehyksen suhteen joutuu olemaan aika vaativa, kun kuva-ala minulle tyypilliseen tapaan ulottuu reunaan asti. Hyvin toimii muuten mustienkin kehysten kanssa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä vain, musta kehys näyttää oikein skarpilta! Laitoin pari korttiakin kehykseen ja ne kaunistavat kahvinkeittopistettä:)

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän iso kiitos kauniista kortista! Kyllä todella lämmitti sydäntä saada moista yllätyspostia. Voi että. Meillä onkin ilmeisesti hiukan samanhenkinen pehmoprojekti meneillään! :)

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä hr! Olikin tarkoitus ilahduttaa:)

  Minä meinasin ommella viikonloppuna kun viimeksi sain vain tuon yhden pilven tehtyä kunnolla. Paremman täytteen puutteessa pyysin miestä tuomaan varastosta yhden Ikean halpistyynyn, joita ostin raskausaikana vatsaa yön ajaksi tukemaan. En kyllä osannut käyttää niitä kunnolla ja kun niitä on monta, käytän täytteen yhdestä pilvieni sisukseen.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!