sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Pienimuotoista juhlintaa

Isi sai kermakakun.
Okko lähdössä Plantageniin. Uusi kevät-look.
Okon perheessä viikonloppu oli yhtä juhlaa kun vietimme isin synttärien ja Vapun lisäksi vielä Okonkin syntymäpäiviä. Ukki ja mummi tulivat juhlistamaan kanssamme. Ohjelmassa oli muun muassa kermakakun syöntiä, sekä shamppanjaa (Okon syntymän kunniaksi saatua Moët'ia) ja grillimakkaraa. Hmm, gourmet.

Okko sai vielä synttärilahjoja mummilasta, sekä serkkulasta ja oi mitä lahjoja ne olivatkin: valtaisa setti Brion junarataa ja tykötarpeita, sekä täydennystä soitinkokoelmaan. Kaiken kruunasi 16:n rullan säkki talouspaperia. Mummia ja ukkia on mahtanut naurattaa paperia ostaessa. Mainittakoon vielä, että isi oli ihan innoissaan leikkimässä Okon junaradalla. Hih.

Tänään, kun muu väki istui piknikillä, suuntasimme Plantageniin. Enpä olisi uskonut, että se on auki, mutta niin se vaan oli ja siellähän oli ihan tungosta. Ostimme isin saamalle suurelle puksipuulle uuden ruukun ja teimme päätöksen palata erikseen parvekekasveja hakemaan - jotain kokovihreää luultavasti. Se puksipuu on ihana! Noin suurta emme ole koskaan raaskineet itse ostaa - toivottavasti se kestää elossa kun meillä on ollut joka vuosi jotain ongelmia niiden kanssa.

2 kommenttia:

  1. Puksipuut ♥, kokovihreät ♥, Okko ♥, talouspaperia jättisatsi ♥, gourmet ♥, shampanja ♥, vappu ♥, synttärit ♥

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!