keskiviikko 11. toukokuuta 2011

No muttaTämä rakas blogini, joka toimii myös sähköisenä vauvakirjana, on hieman kärsinyt viime aikoina. Kuviakaan en ole juuri ottanut, joten eilen rupesin kuvaamaan ihan asioikseni. Okko kehittyy niin huimaa vauhtia, ettei kaikkea hauskaa aina edes muista mainita. Esimerkiksi tällä viikolla Okko on oppinut sanomaan äiti-sanan lisäksi myös 'anna'.

Okko on kyllä sellainen kaveri, joka valvovan silmän välttäessä hiippailee toimittamaan jotain kiellettyä. Tosin Okko paljastuu aina samantien, sillä hän päästää hassun hihkaisun, joka paljastaa, että esimerkiksi hiiri, vessapaperirulla tai äidin laukun metalliosa on päätynyt hänen käsiinsä. Okko on myös aivan into pinkeänä avonaisista ovista ja ikkunoista, joita mennään heiluttelemaan. Kutsummekin Okkoa myös nimellä ovimies-Okko.

Olemme käyneet pyöräilemässä koko perheen voimin, mutta siinä on yksi ongelma: Okko nukahtaa aina istuimeensa. Viime viikonloppuna esimerkiksi olisimme mielellämme menneet pitemmänkin lenkin, mutta tyyppi retkotti sen verran löysänä istuimessaan, että tulimme lopulta suorinta tietä kotiin.

3 kommenttia:

 1. Hei Kiki,

  Osasitko hieman neuvoa amatööriäitiä tuossa pyöräilyssä: minkä ikäisenä vekaran voi lyödä sinne peräistuimeen? Entä minkäalainen tarakkaistuin teillä on käytössä, onko hyvä?

  Meillä on sellaise vanhanaikaiset mummopyörät ja kovasti haluttais Nasu tarakalle tänä kesänä eli vinkkejä kaivataan! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Moi Heli! Anteeksi kun en ole ehtinyt blogiisi! En ole ehtinyt oikein lueskelemaan...

  Varmaan lapsen voi laittaa heti kun hän istuu kunnolla. En kyllä tiedä tietystikään, onko siihen virallisia ohjeita. Pienemmät voi laittaa sellaiseen kallistettavaan malliin, kuten Hamaxin Sleepy. Meillä on Hamaxin Kiss-malli, joka on kiinni pyörän istuinputkessa, ei tarakalla.

  VastaaPoista
 3. Ohops, touch-puhelin laittoin viestin liian nopeasti (käyttäjässä ei tietenkään ollut vikaa). Sitä piti sanoa vielä, että hankimme pikalukot molempiin pyöriin, joten istuinta on helppo siirtää pyörien välillä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!