maanantai 30. toukokuuta 2011

Lintuloita

Olettekos huomanneet, että minä taidan tykätä lintuaiheista? Niin monta tirppaa meille on pesiytynyt tässä viime aikoina. Niitä on käytävän seinällä, niille on pikkuruisia mökkejä, yksi isompi on Okon valona, niitä on käytetty askartelussa ja on meinattu käyttää askartelussa, niitä on lakanoissa ja vaatteissa ja korteissa (no okei, ne oli lahjoja) ja mitä niitä nyt vielä olikaan. Kaiken päälle himoitsen vielä Vallilan Pääskylä-kangasta johonkin tarkoitukseen, ehkä tyynynpäällisiksi. Jo on tirppasta kerrakseen!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin näkyy lintuja yhdessä sun toisessakin asiassa ja juuri kävin Stockalla ihastelemassa tuota samaista kangasta. Vielä kun keksisi mitä siitä oikein tekisi. :)

  VastaaPoista
 2. Se kangas on ihanaa, mutta aika pehmeää. Itse himoitsen sitä niin kovasti, että mietin jopa liimakankaan käyttöä sen kanssa. Siten siitä saisi jämäkämpää tyynytarkoitukseen. Parhaiten se varmaan kävisi verhoksi.

  VastaaPoista
 3. Mä mietin ihan samaa, että verhoiksi se olisi mainio. Meillä ei vaan millään ole tarvetta nyt verhoille mihinkään huoneeseen. Siksi yritänkin kehitellä jonkin vaihtoehtoisen käyttötarkoituksen. :D

  VastaaPoista
 4. Tee sinäkin tyynyjä:D Tai jos siitä saisi tehtyä päiväpeiton vauvan sänkyyn?!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!