perjantai 6. toukokuuta 2011

Keltaista viikonloppua!


Sanoin pitäväni pientä taukoa blogin kanssa ja pidänkin - ainakin kirjoitan vähemmän, mutta halusin kuitenkin tulla toivottamaan hyvää viikonloppua lukijoille.

Nämä ihanat keltaiset ovat Muutolta. Noita astioita katsellessa ei voisi kuin hymyillä. Tulee ihan aurinko mieleen. Aurinkoa onkin luvattu tälle viikonlopulle!

PS: Jotkut lukijat ehkä saattavat muistaakin, mikä elämänmuutos Okon perheessä tuli maanantaina. Kyllä vain, äiti lähti töihin. Töissä on kyllä mukava olla, vaikka mieluiten tietysti touhuaisin Okon kanssa kotona. Asiasta ei kuitenkaan tarvinnut ahdistua sen enempää, sillä Okko viettää koko kesän isin kanssa. Pojjaat ovat viihtyneet hyvin keskenään ja äiti on ollut professionaali - sen verran, mitä nyt näin ensimmäisellä viikolla osaa olla.

Kuvat: Finnish Design Shop

6 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua ja ihanaa äitienpäivää! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Janica, hyvää äitienpäiväviikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mä haluisin just noita Muutoja, olen niitä finnish design shopissa ihaillut jo muutamaan otteeseen tässä ihan lähipäivinä. Raaskisinkohan ostaa, edes muutaman. Keltainen on tänä kesänä mun väri ♥.
  Ihanaa äitienpäiväweekendiä!

  VastaaPoista
 4. No minäkin olen ihan yht'äkkiä hurahtanut keltaiseen!

  Ihanaa viikonloppua teidänkin perheelle Hipsu!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, isin ja pojan kesä yhdessä! Varmasti upea kokemus kummallekin! :) Ja mikäs sen mukavampaa kuin olla töissä rauhallisin mielin kun pieni saa olla parhaassa seurassa kotosalla :)

  VastaaPoista
 6. No niinpä Sari! Sitten elokuussa Okkokin aloittaa päivähoidossa, mutta äidin oli kiva aloittaa työt näin pehmeällä laskulla:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!