sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Keltaisen viikonlopun jatkoa

Isi otti tämän kuvan
Ostin eilen itselleni kengät. Ne on Pumat ja kuulkaa ihan Prismasta. Aika pirteät ja hauskat. Keltainen viikonloppu siis vaan jatkuu ja uutta keltaisen himoa on vielä ilmassa.

PS: Äitienpäiväkin alkoi keltaisissa tunnelmissa kun huomasin klo 7, että sänky on märkä. Okko ihanainen oli nukkumassa vieressä ja vaippa oli pettänyt. En kyllä ihmettele, sillä se oli ennätyspainava kun poistin sen. No eipä tuo nyt niin vakavaa ole. Ihanaa oli herätä Okon ja isin vierestä, vaikka Okkoa onkin periaatteessa yritetty nukuttaa vain omassa sängysään. Viime aikoina on taas vähän lipsunut kun Okon nukkumaanmenoaika on pitkittynyt.

3 kommenttia:

 1. Hienot tennarit! =)
  Mites meni eka työviikko?

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on mahdoton keltaisen himo! :)
  Vähitellen keltainen rantautuu tänne meillekin, ruskea poistuu, tulee valkoista enenevissä määrin, ihan ripaus mustaa. Kenties harmaatakin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Agatha! Eka viikko meni vielä ihmetellessä ja ensi viikolla ryhdytään hommiin. Arvasinkin, ettei ekalla viikolla ole vielä kovin tehokas olo. Ihan oli sellainen fiilis, etten olisi poissa ollutkaan - kodikas olo tuli heti tutussa ympäristössä, tuttujen ihmisten kanssa.

  Hipsu, kyllä se on nyt meidän molempien vastattava keltaisen kutsuun:) Meillä on paljon valkoista ja joitakin tummia yksityiskohtia. Keltainen sopii niihin hyvin, varsinkin kun täällä on nyt joitakin vihreitäkin yksityiskohtia mm. tuon Aarnion puppyn muodossa.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!