sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Ilmapalloja

Okolle ei hankittu erikseen vappupalloja, mutta annoin hänen äsken tutustua synttäripalloihin, ennen kuin otin niistä ilmat pois. Okko kyllä innostui palloista kovasti, mutta äitiä pelotti mahdollinen pamaus ja sen aiheuttama säikähdys. Ei onneksi pamahtanut, eivätkä pallotkaan enää kiinnostaneet kun jotain muuta tuli näkyviin. Johan nuo olivatkin olleet yli viikon esillä, joten otin ne jo mielelläni pois.

4 kommenttia:

 1. meille ajautui oikea vappupallo ONNEKSI sillä, suurin osa kaupasta ostetuista normipalloista paukahti! Tyttö ei onneksi säikähtänyt suuremmin sitä, mutta kyllä itseä semmonen harmtittaa! Yksi paukahti vielä miehen kasvoille, kun hän puhalsi niitä, ettei kyllä ens vuonna taida "normipalloja" meille tullakkaan! :s

  VastaaPoista
 2. Meiän lasten mielestä on vaan hauskaa kun ilmapallot pamahtavat! Minun mielestä taas ei. Mielummin sen takia ostan foliopallot lapsille ja laitan ilmapallot koristeeksi, kun tuntuu että tahallaan puhkovat :P.

  VastaaPoista
 3. Minuakin ensin arvelutti antaa Neelalle ilmapalloja, että mitä jos poksahtavat rikki. No, monta pamausta ollaan jo kuultu, mutta neitipä ei ole niistä moksiskaan :D Aika hassua, kun kuitenkin mm. kännykän piippausta ja ovikellon ääntä säikähtää joka kerta.

  VastaaPoista
 4. Minä en halunnut kokeilla Okon reaktiota. Okko kestää kyllä ääniä, mutta välillä yllättävät äänet pelästyttävät. Okko esim. kestää imurin ääntä hyvin, mutta se hetki kun se laitetaan päälle saattaa olla vähän pelottava. Okkohan alkoi puremaan palloja, joten pamahdus oli lähellä:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!