maanantai 11. huhtikuuta 2011

Pyykätään taas

Okko tykkää käydä säätämässä pyykkikoneen nappuloita.

4 kommenttia:

 1. Heh :) Meidän koneessa tuo sama käyttöliittymä ja Petra on jo osannut jonkin aikaa pyöräyttää siitä rullasta ohjelman valmiiksi. Välillä, kun pitää luukkua kokonaan kiinni,niin kauhulla odotan, että milloin kone jää hana kiinni jyryyttämään jotain ohjelmaa Petran jäljiltä :o

  - Heli -

  VastaaPoista
 2. Hih, oma pyykkiapulainen! Okko on tavattoman kiinnostunut tuosta koneesta ja syö myös sitä tiivistettä:/ Hankala kun luukkua on pakko pitää tuuletuksen vuoksi auki käytön jälkeen, mutta sitten Okko menee leikkimään koneella ja tunkee sisään koneeseen.

  VastaaPoista
 3. Meillä on kans mahdottoman innokas pyykkäriapulainen, joka tykkää järsiä luukun tiivistettä. Mun pitää aina käytön jälkeen asetella pesukoneen eteen keittiöjakkara niin, että luukku on sopivasti raollaan, mutta Neela ei mahdu tunkemaan sinne väliin.

  VastaaPoista
 4. Hih. Pitääpä minunkin keksiä jokin patentti. Eilen Okko kaatui selälleen kun meni leikkimään aukinaisen luukun kanssa ja yksi päivä hänellä jäi sormet väliin luukun saranapuolella. Ja sitten se tiivisteen syöminen. Eli aika monta huonoa puolta. Okko on todella kiinnostunut kylppäristä, eikä haluaisi lähteä sieltä kun kerran pääsee sisälle. Yksi syy on pyykkikone, mutta myös pyykkiteline, potta ja muu roina kiinnostaa.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!