tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pehmokaveri


Okko on alkanut kantamaan mukanaan samaa lelua. Lelu on vauva-aikaisesta lelukaaresta poimittu papukaija. Hassua kun Okon täytyy konttailla sen kanssa joka paikkaan, vaikka se hankaloittaisi menoakin. Tänään löysin sen sattumalta vaipparoskiksesta; Okolla on tapana nojailla vessan roskikseen ja oli sitten vahingossa pudottanut lelunsa sinne.

Okko alkoi käyttämään kenkiä vasta viikonlopun aikana. Tähän mennessä meillä on ollut pehmoiset töppöset käytössä, mutta kun siirryimme jo hiekkahommiin ja Okko muutenkin mallailee kävelynopettelua, otimme yhdet kaapista entuudestaan löytyneet, naapurin lapsilta saadut, kengät käyttöön. Tänään kävimme myös hankkimassa Feelmaxin pehmytpohjakengät, joilla kävelemään opettelu sujuu ehkä luonnollisemmin. Kengät ovat myös hyvännäköiset, joten niillä passaa tepastella kesä.

4 kommenttia:

  1. Jännä juttu, että satuit juuri kirjoittamaan taaperon kengistä, sillä olen yrittänyt löytää meidän tytölle ensiaskelkenkiä jo jonnin aikaa. Täytyykin tsekkailla, mitä Feelmaxilla on tarjota.

    VastaaPoista
  2. Eksyin tänne jostain...
    Meillä on samanikäiset pojat :)
    Täytyy lueskella teidän kuulumisia paremmalla ajalla!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!