torstai 21. huhtikuuta 2011

Paperisilppuri

Isi otti tämän kuvan.
Olen Okko ja toivon synttärilahjaksi talouspaperia.

Meidän perheessä ei erillistä paperisilppuria tarvita, vaikka sellainenkin löytyy kaapin perukoilta. Myös kaikenlaiset säätöhommat sujuvat nykyisin Okon toimesta: tänään Okko on sammuttanut pyykkikoneen neljä kertaa ja lisännyt pyykkiohjelmaan aikaa kahdesti. Pyykkihommien lisäksi Okko osaa kuvia säädettäessä konvertoida kuvan mustavalkoiseksi ihan pelkillä pikanäppäimillä ja yhtenä iltana Idolsia katsottaessa Okko katsoi parhaaksi laittaa vahvistimeen päälle music enhancer -toiminnon. No tietty kun oikein musaohjelmaa katsottiin. Fiksu lapsi.

7 kommenttia:

 1. Kätevä tuollainen sähköa säästävä ja ennen kaikkea söpö kotisilppuri! Ilmeisemmin tekniikka kiinnostaa kovasti!

  VastaaPoista
 2. Hih, enää ei tarvitse miettiä, mitä tekisi tietosuojapapereille:D

  Okko tuntuu tosiaan olevan isin jalanjäljillä tuon tekniikan suhteen:)

  VastaaPoista
 3. Aaahahahhaah :D Ihana!
  Syökö ihmissilppurinne tarvittaessa myös ne kaikkein salaisimmat kohdat?

  VastaaPoista
 4. Jo vain, ihmissilppurimme pyrkii syömään myös vähemmän tähdellisen tiedon:D

  VastaaPoista
 5. Voi ihana :D Mua nauratti erityisesti tuo "lisännyt pyykkiohjelmaan aikaa kahdesti.." :D Okko tahtonee oikein, oikein puhdasta pyykkiä!

  Meillä on vähän saman sortin silppuri ja teknikko kotona, mutta meillä bravuurina on hellan ajastus. Isi kokeili säikyttelytaktiikkaa, ja viritti steroet täysille jos neito räpää kaiuttimet päälle kesken televisio-ohjelman.. Näin kävikin, musaohjelman aikana, ja tadaa säikähtikös neiti..? Ei, vaan alkoi TANSSIA. Näin meillä. (Neitosemme 1v 3 kk)

  VastaaPoista
 6. Hih, sama meininki on jatkunut tänään pyykkikoneen kanssa. Sitä pyykkiä kun pitää pestä joka päivä, joten Okolla on paljon mahdollisuuksia päästä säätämään:D Pausetus-napista kuuluu kiva piippaus, joten Okko rämppää sitä ihan intona.

  Heh, ei ne lapset tosiaan välttämättä säikähtele ihan noin vaan:D Meillä Okko on esimerkiksi tottunut pienestä pitäen (ja jo vatsassa ollessa) kahvimyllyn ääneen, joten hän vain hihkuu kun se laitetaan päälle, vaikka se on tosi äänekäs ja jotkut lapset ovat pillahtaneet itkemään sen takia.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!