sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Okon kemut


Isi toimi eilen virallisena valokuvaajana.
Okon synttäreitä juhlistettiin eilen 16:n vieraan voimin. Juhlat olivat ihanat ja onnistuneet. Kiitos kaikille mukanaolijoille!

Okko sai paljon kivoja lahjoja, joihin tutustuimme illalla; juhlien aikana kun emme ehtineet ollenkaan avaamaan paketteja. Lapsivieraatkin saivat pienen kesäntoivotuksen mukaansa lähtiessään: niin sanottu ongintavoitto sisälsi saippuakuplapullon. Onginta olisi ollut hauska järjestää, mutta suurin osa vieraista oli vielä sen verran nuorta väkeä, ettei onginnan päälle olisi vielä ymmärretty. Katsotaan sitä sitten parin vuoden päästä.

Tänään juhlimme Okon varsinaista syntymäpäivää ihan kotijoukoin. Lähdemme pyörälenkille ja syömme eilisiä rippeitä. Mitoitimme tarjoilut hieman yli, joten herkkuja riittää vielä joksikin aikaa.

PS: Jos jotain olisin tehnyt toisin, niin se on tuon liinan silittäminen. Hih, se jäi kaikessa kiireessä.

10 kommenttia:

 1. Onnittelut 1-vuotiaalle! =)
  Kivannäköset bileet ollu Okolla! ;D

  VastaaPoista
 2. Hurjan isot onnittelut Okolle! :)
  Ihana väri oli synttäreillä... Tykkään!
  Eipä tuohon liinaan kiinnittäny aiemmi huomiota mut piti sit palata takasin kattomaan ku siitä maininta oli,Nou hätä...Ei tuo ole edes paha... Ja tuskin vieraatkaan sitä niin huomasivat kun herkkuja oli jos jonkin moisia... :) Ihania lahjojakin Okko sai...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Elina! :)

  Hihhii, se liina on kaiken lisäksi halpa lakana. Meiltä löytyy kaikenmaailman marimekon liinoja kaapista, muttei yhtään valkoista. En löytänyt hyvää valkoista liinaa kun etsin sitä viime hetkellä, joten ostin lakanan. Ihan hyvin tuokin meni. Enpähän investoinut paljon rahaa johonkin ei niin mieleiseen liinaan, jota ei välttämättä tule myöhemmin käytettyä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos mainioista juhlista! Oli tosi styleä, kaikki viimisen päälle :)

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää syntymäpäivää Okolle vielä tätäkin kautta :) - Heli -

  VastaaPoista
 6. Mä en muistanut Pyryn nimijuhliin hankkia pöytäliinaa ollenkaan..! Että musta tuo on jo puolivoittoa että on liina pöydässä :)

  Millä ohjeella leivoit noita suolaisia vuokasia (jos nyt tihrusti menutä oikein...?)

  VastaaPoista
 7. Onnea Okolle! :) Kivannäköistä teillä ja herkulliset tarjottavat :)

  VastaaPoista
 8. Hih, kiitos Riikka:) Lämmittää kovasti, varsinkin kun tuollainen guru sanoo:)

  Jaana, nuo vuokaset ovat ihan vain voitaikinasta. Puolikas torttutaikinalevy vuokaan, pohjalle aurinkokuiv.tomaattitahnaa, salamia ja vuohenjuustoa tai oliivitahnaa, minitomaattia ja vuohenjuustoa. Paperiliittimen Riikan kautta saatu resepti, jota olen vähän muunnellut.

  Kiitos kovasti Anu! Vähän välillä oli sellainen olo, että onko liikaa koristeita ja välillä, että niitä on liian vähän:D Mutta kerrankos sitä 1-v juhlia saadaan järkätä - otin siitä ilon irti:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!