torstai 21. huhtikuuta 2011

Brunssilla

Meillä oli Okon kanssa viime perjantaina erikoista ohjelmaa, kun osallistuimem me&i:n kutsumina muotinäytöksellä höystetylle brunssille. Olin iloisesti yllättynyt kun kutsu tuli ja otin sen innokkaasti vastaan - varsinkin kun kutsu oli kahdelle ja teimme siten yhteisen retken kaverin ja hänen pienokaisensa kanssa.

Itse brunssi oli hyvä, vaikka vilkas lapsi sylissä siitä oli tietysti suhteellisen haastavaa nauttia. Tarjolla oli kaikenlaisia herkkuja juustoista alkoholittomaan kuohuviiniin ja sainkin jo idean oman brunssin järjestämiseen. Ne kuninkaalliset hääthän ovat tulossa viikon päästä ja koska lähetys alkaa ajoissa aamupäivän puolella, voisi siihen yhteyteen järjestää pienen kuninkaallisen brunssin. (Heh. Jos nyt ensin saisi ne synttärit järkättyä).

Niin, siitä muotinäytöksestä: näytöksessä oli ihanan värikkäitä ja iloisia vaatteita me&i:n kevään 2011 mallistosta. Brunssilta poistuessa saimme vielä goodie bagit, joissa oli muun muassa liput Lapsimessuille, sekä hauskoja servettejä ja kiva huivi. Paikalla oli paljon muitakin bloggareita, mutta harmikseni en tunnistanut ketään ja yritinkin tiirailla muiden rintalappuja - niissä kun oli kätevästi blogin nimi mainittuna. Tulimme paikalle vähän myöhässä paikallisjunan myöhästelyn vuoksi ja siksikin tämä tutustumisvaihe meni meiltä hieman ohi. Harmi.

PS: Minulla ei ole kuvan kuvaa kyseisestä tapahtumasta - en vaan saanut otettua kun taiteilin Okko sylissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!