keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tihutyöläinen


No eihän se ole kuin tuollainen pahvinen salkku, mutta äitiä harmittaa. Okkoa ei niinkään. Tsih. Okko sai tuon salkun sinä surullisen kuuluisana päivänä kun olimme Tapiolassa shoppailemassa ja vatsatauti alkoi rattaissa kesken unien.

Noh, vielähän tuota voi käyttää. Ja vielähän niitä hampaita teroitetaan ihan joka paikkaan - taitaa olla taas uusia tulossa kun puremisvaihe on tullut voimakkaampana takaisin.

10 kommenttia:

 1. Meidän Pikkutipu päätti pahimpaan hampaidensa terottamisaikaan järsiä sänkynsä reunoja ennen nukkumaan menoaan. Meinasi äidiltä päästä itku kun näki tyttärensä työn tulokset! Siinä ne on ja pysyy - "kivana" muistona tuosta ajasta. Harmittaa, vaikka sänkyhän se vaan on.

  VastaaPoista
 2. Meillä on kans tuossa sängynlaidassa jo jälkiä:/ Niinhän se on, ettei materian perään pitäisi itkeä, mutta harmittaahan se vähän, ainakin silloin kun on vähän isompi kohde kyseessä, kuten se sänky.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun kaikki kelpaa syötäväksi :) Täällä uusin on, että vedetään wc-paperia telineestä ja sit sitä syödään. Nyt siis wc-paperi ei ole enää telineessä vaan piilossa!

  VastaaPoista
 4. Hih:D Okko on vasta nojaillut vessapaperitelineeseen kun on pyrkinyt vessan nurkkaan hengaamaan:D Meillä se on onneksi vähän kulman takana, joten se ei heti satu silmään. Mutta se talouspaperi on niin ihkua:D

  VastaaPoista
 5. Hyvä Okko!!! Kirjat on tehty luettaviksi vaikka sitten hampailla ja salkkuja saa uusia ;P Äitee ja iskä voivat sitten tuleville tyttöystäville esitellä pojan aikaansaannoksia :DDD *tässä on Okon lempikirja, niin hyvä, mielenkiintoinen ja maistuva* Ja poika käy kuumana kun vanhukset on ihan pöhköjä..hihi..
  Meillä ei oikeastaan pureskeltu ku äitin tissiä pahimpaan aikaan.

  VastaaPoista
 6. Heh. Okko oli syönyt tänään lisää reikää siihen salkkuun:D Kirjoja on kans maisteltu. Lidlinkin mainos meinasi mennä parempiin suihin, mutta sain takavarikoitua sen viime hetkellä.

  VastaaPoista
 7. Älä sure Kiki, eihän tuo kauheasti näy!

  VastaaPoista
 8. Heh. Reikä suureni kuvan ottamisen jälkeen:D

  VastaaPoista
 9. Voi harmi! Naapurissa koira hoitaa nuo hommat! =)

  VastaaPoista
 10. Hih. Jooh, välillä tuo perheen pienimmäinen tekee ihan samanlaisia juttuja kuin koiranpennut:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!