tiistai 22. maaliskuuta 2011

Sairastuvalta huomenta!


Ajattelin lauantaina aamulla, miten ihanaa, ettei Okko saanut samaa vatsatautia, joka iski äitiin ja isiin. Kahden aikaan alkoi tapahtumaan, kesken ostosreissun. Ei siitä sen enempää, mutta mainittakoon, että kaiken muun pyykin lisäksi myös vaunut ja turvaistuin joutuivat pesuun.

Tänään näyttää jo paremmalta; toivotaan, että pahin olisi jo takana. Okko meni päivän ensimmäisille päikkäreille ja ensimmäistä kertaa moneen päivään minulla on luottamus siihen, ettei lapsi ihan kuivu. Onni tässä taudissa on ollut se, että Okko juo ja syö kuitenkin mielellään - tosin vadelmanmakuinen lääkejuoma ei kelvannut.

18 kommenttia:

 1. Eiiiikä! Vatsatauti on kyllä niitä ihan karmeimpia perustauteja mitä on. Toivottavasti tänään on jo paljon parempi päivä! ♥

  VastaaPoista
 2. No niinpä! Ja kun noin pieni ei oikein osaa suhtautua siihen oksentamiseen, vaan säikähtää kovasti joka kerta kun se tapahtuu. Vaikka onhan se aikuisestakin inhottavaa, joten ei ihme. Kiitos Hipsu, toivotaan, että tauti lähti parempaan suuntaan! Ainakin nyt näyttää vähän siltä!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti alkaa menemään jo ohi, oksutauti on kyllä kauhee.

  VastaaPoista
 4. Mä pidän sormia ja varpaita ristissä ja peukkuja pystyssä, että tauti alkaisi olla takana päin!

  VastaaPoista
 5. teil o kyl nii ihana tuo "yöpöytä" ! mistä oot oikee moisen aarteen bongannut ? : )

  VastaaPoista
 6. Ikävä tuo vatsatauti näillä pienemmillä lapsukaisilla! Pikaisia paranemisia!! ♥

  VastaaPoista
 7. iuh! me haettiin tänään kaksi kertaa housujen läpi kakannut poika tarhasta kotiin kesken päivän. täytyy toivoa, että aiheuttaja oli eilinen vanha jätski eikä mitään myös vanhuksiin leviävää. paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 8. Kiitos toivotuksista ja Tuija, toivotaan, että säästytte taudilta! Kakkaa tulee housujen läpi, yli ja ali, mutta mielummin sitä kuin että pikkuinen antaisi ylen. Ikävä tauti:/

  Amanda, hyviä uutisia! Tuo yöpöytä on nimittäin Anna Castelli Ferrierin Kartellille suunnittelema Componibili, jota valmistetaan edelleen ja pysyt löytämään sellaisen helposti. Se on suunniteltu jo vuonna 1967 ja näyttää edelleen upealta. Niitä myydään Kartellin myymälän lisäksi vaikka missä, myös Stockalla. Meidän pöydät ostettiin Zarrosta muutama vuosi sitten.

  VastaaPoista
 9. Okko kiittää! Vähän tuli taas huono olo meidän pikkuiselle tuossa illalla:(

  VastaaPoista
 10. Voi pieni. Taas on se aika vuodesta, odottelen vaan että millon meille iskee :(

  Parane pian pieni O ♥

  VastaaPoista
 11. voi voi, kauanpa se tauti nyt Okkoa kiusaa, olenkin kuullut, että se on harvinaisen sitkeää lajia.Toivottavasti huomenna jo helpottaa. terv. mummi ja ukki

  VastaaPoista
 12. Ou nou! Paljon voimia ja paranemista pikkumiehelle ja voimia vanhemmille!

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille! Okko jaksaa touhuta kaikesta huolimatta, mikä on ihanaa. Kovasti yritämme juottaa ja myös syöttää ja toivotaan, että saatava nestemäärä on tarpeeksi.

  VastaaPoista
 14. Kiitos kovasti Satu! Toivotaan, että tauti jo jäisi. On ikävää kun juuri pikkuisella on pahin tuo tauti - olisi ollut mielummin minulla. Itse selvisin päivän sairastelulla.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!