maanantai 28. maaliskuuta 2011

Pyykkipoika


Okko tykkää autella kotitöissä. Okon lempipuuhaa imuroinnin ohella on tiskikoneen täyttö ja tyhjennys, mutta eipä tuo pyykkihommakaan jää pahasti kakkoseksi. Okko sukeltaa mielellään pyykin perässä rumpuun (ja äiti ei tykkää) ja repii narulle asetettuja vaatteita alas sitä mukaa kun äiti saa niitä leviteltyä.

Okko on muuten edistynyt seisomisessa ja askeltamisessa jo todella upeasti. Seisominen onnistuu välillä jopa pitämättä kiinni mistään ja sivuttaiset askeleet sujuvat tuen kanssa. Okko on myös oppinut laskeutumaan kauniisti, joten vanhempien ei tarvitse seisoa ihan takana kun hän kiipeilee - mitä tapahtuukin ihan koko ajan.

2 kommenttia:

  1. Oi, teillähän ollaan vallan vauhdikkaassa vaiheessa Okon kanssa :). Muistan kun meidän kaksoset oli tuossa vaiheessa yhtä aikaa ja lähtivät kiipeilemään keittiössä tuolien kautta pöydälle ja olohuoneessa sohvapöydälle. Hih. Voin kertoa, että en pysynyt perässä, mutta ikinä ei mitään kuitenkaan ehtinyt tapahtua.

    VastaaPoista
  2. Juuh, vauhtia riittää:) Hihhii, kaksosten kanssa sitä saakin olla tuplaten juoksemassa:D Odotan vähän kauhulla sitä vaihetta, kun kiivetään pöydille:/

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!